Campingportalen

Campingportalen er et svært viktig knutepunkt mellom caravanistene og campingplassene. På Campingportalen finner turister i inn- og utland masse informasjon til planleggingen av sin campingreise i Norge - komplette oversikter over campingplasser og forhandlere, turforslag og mange andre camping-relaterte nyheter.

Ønsker din campingplass å ligge inne på Campingportalen med en komplett presentasjon?

Alle norske campingplasser kan være presentert med tekst og bilder på campingportalen.no. Ønsker du å ha en slik presentasjon av din campingplass er det bare å ta kontakt så ordner vi resten!

Pris pr år:  1560,- (eks mva)

Vil du se eksempler på andre som har presentasjon? Klikk deg inn til "campingplass-velgeren". Herfra kan du for eksempel velge ett fylke eller ett sted du vil se nærmener på.

 

Ønsker du at vi setter opp en presentasjon?

Vi bygger presentasjonen basert på informasjon vi finner på deres nettside/facebookside og ellers informasjon vi får fra dere. Tilpasninger i presentasjonen som dere ønsker å gjøre på et senere tidspunkt er selvfølgelig også helt kostnadsfrie. Pris pr år: 1560,- (eks mva).

Vi ønsker deg velkommen inn på campingportalen.no med en flott campingpresentasjon!

Ønsker din campingplass å ligge inne på Campingportalen med en komplett presentasjon?

Send inn din bestilling i dag så setter vi opp et forslag basert på bilder og tekster vi finner på deres nettside/Facebookside.

Pris pr år:  1560,- (eks mva)

Bestilling

Flere tilbud til deg

Informasjonsskjema campingplasser

Presentasjon på campingportalen.no

Markedets rimeligste hjemmeside

Områdekart over campingplassen