Campingbutikk - Campingportalen

Campingportalen er et svært viktig knutepunkt mellom caravanistene og campingplassene. På Campingportalen finner turister i inn- og utland masse informasjon til planleggingen av sin campingreise i Norge - komplette oversikter over campingplasser og forhandlere, turforslag og mange andre camping-relaterte nyheter.

Ønsker din campingplass å ligge inne på Campingportalen med en komplett presentasjon?

Alle norske campingplasser kan være presentert med tekst og bilder på campingportalen.no. Ønsker du å ha en slik presentasjon av din campingplass er det bare å ta kontakt så ordner vi resten!

Pris pr år:  1188,- (eks mva, juni-mai)

 

Akkurat nå:

Kan du integrere din Facebook Messenger rett inn i presentasjonen på Campingportalen. Orsand Camping er en av de som allerede har gjort dette.

Tøft ikke sant?

Det er selvfølgelig helt kostnadsfritt å sette opp dette for alle som har en tekst- og bildepresentasjon på Campingportalen.

Ønsker du å sette opp en presentasjon?

Vi hjelper deg med å bygge opp presentasjonen basert på informasjon vi finner på deres nettside/facebookside og ellers informasjon vi får fra dere. Tilpasninger i presentasjonen som dere ønsker å gjøre på et senere tidspunkt er selvfølgelig også helt kostnadsfrie. Pris pr år: 1188,- (juni - mai, eks mva).

Vi ønsker deg velkommen inn på campingportalen.no med en flott campingpresentasjon!

Sett opp en campingplass-presentasjon i dag og sørg for at flere finner veien til dere!

Å være presentert på campingportalen skal selvfølgelig ikke koste mye. Vårt mål er at alle - både store og små - campingplasser skal kunne være med på dette.

Ønsker din campingplass å ligge inne på Campingportalen med en komplett presentasjon?

Send inn din bestilling i dag så setter vi opp et forslag basert på bilder og tekster vi finner på deres nettside/Facebookside.

Pris pr år:  1188,- (eks mva, juni-mai)

Bestilling

Flere tilbud til deg

Markedets rimeligste hjemmeside
Områdekart over campingplassen
Presentasjon på campingportalen.no
Små og større bygg til campingplassen