Campingportalen.no - vi knytter camping-Norge sammen

Campingportalen.no

Campingportalen er et svært viktig knutepunkt mellom caravanistene og campingplassene. På Campingportalen finner turister i inn- og utland masse informasjon til planleggingen av sin campingreise i Norge - komplette oversikter over campingplasser og forhandlere, turforslag og mange andre camping-relaterte nyheter.

Alle norske campingplasser kan være presentert med tekst og bilder på campingportalen.no. Ønsker du å ha en slik presentasjon er det bare å ta kontakt så ordner vi resten!

Sett opp en campingplass-presentasjon i dag og sørg for at flere finner veien til dere!

Over 110 campingplasser er allerede presentert

Å være presentert på campingportalen skal selvfølgelig ikke koste mye. Vårt mål er at alle - både store og små - campingplasser skal kunne være med på dette.

Prisen pr år er derfor kun 1188,- (eks mva). 

 

Områdekart

Campingportalen tilbyr, i samarbeid med Fortunaweb AS, deg som driver/eier av en campingplass muligheten til å bestille et områdekart over campingplassen til en rimelig pris.

- Et områdekart kan for eksempel vise veien til alle brannslukkere på plassen. Plassering av eventuell hjertestarter og informasjon om nødnummer er også opplysninger man kan trenge hvis en akutt situasjon oppstår. Hytter, tomter og andre bygninger tegnes inn slik at gjestene lettere finner frem på området.

- Viste du at et av kravene for å være klassifisert hos NHO Reiseliv med 2 eller flere stjerner er at man har et kart som viser brannslokningsutstyr? Vi hjelper deg gjerne - ta kontakt!

NB: Kartet får du som en vektorisert fil slik at du kan skrive det ut i den størrelse du trenger. Kartet er fint å henge opp i hytter og ellers rundt omkring på plassen.
Del det gjerne også ut til gjestene når de kommer til dere.

Ta gjerne en titt på Fortunaweb sine nettsider for å se områdekart som allerede er lagt.

 

Folkets Favoritt-campingplass

En ny runde av kåringen "Folkets Favoritt-campingplass" er igang. Her kan du laste ned pdf-en med "lapper" som kan printes, klippes opp og deles ut i resepsjone slik at du minner dine gjestene på at de må stemme på dere.

Legg gjerne ut en melding på Facebook (lim for eks inn url-en til din side har på campingportalen inn i kommentar-feltet på din Facebookside).

Følg med på Campingportalens Facebookside, her legger vi gjevnlig ut masse spennende informasjon.

Bestill presentasjon

Områdekart

Et områdekart er praktisk slik at gjestene lettere finner frem på campingområdet, men også svært nyttig hvis en akutt situasjon oppstår. Kartet kan for eksempel vise veien til alle brannslukkere på plassen. Plassering av eventuell hjertestarter og informasjon om nødnummer er også opplysninger man kan trenge.

Ta gjerne kontakt for et pristilbud fra oss.