Norske campingkjeder - Pluscamp

Hver 8. overnatting ved camping er gratis v/stempel i brosjyren. Hver 8. overnatting i hytte gir kr. 200,- i rabatt.

Pluscamp

PlusCamp er en kjede som består av 18 campingplasser rundt om i hele Norge.  Felles for alle plassene er høy kvalitet og høyt servicenivå med fokus på godt vedlikehold og renhold.  Samtidig er alle plassene unike og kan tilby en mengde forskjellige aktiviteter og opplevelsesmuligheter både for barn og voksne.

Hos PlusCamp finner du alltid noen hytter og apartments med veldig god standard (4 eller 5 stjerner). Disse hyttene inneholder bad med dusj/wc (noen med sauna). Velutstyrt kjøkken. Ett eller flere soverom. Koselig stue med Tv. De fleste har trådløs internett tilgang.

Gå direkte til den enkelte plass for bestilling av hytter. De fleste har online booking.

God ferie og velkommen til Pluscamp!

Del denne siden:

Pluscamp

I PlusCamp legger vi stor vekt på at camping skal være noe mer enn det å bare overnatte. Alle våre campinplasser kan derfor tilby et rikt utvalg av aktiviteter og opplevelser for hele familien i sitt nærområde.

De fleste plassene har også mange aktivitetstilbud på campingplassen. Det blir stilt høye krav til våre medlemsbedrifter, og de viktigste kravene er godt renhold, kvalitet og god service.

For de i PlusCamp er det viktigste at du som kunde skal være fornøyd med ditt opphold, enten du er på gjennomreise eller om du velger å bruke hele din ferie på en eller flere av våre PlusCamp campingplasser.

Ta direkte kontakt med den enkelte PlusCamp for info og booking!

Last ned pdf av vår brosjyre her

Velkommen til Pluscamp!

- Høy kvalitet
- Aktiviteter
- Attraksjoner

Pluscamp - Oversiktskart