Campingportalen

Campingportalen tilbyr, i samarbeid med Fortunaweb AS, alle norske campingbedrifter muligheten til å oppgradere til en moderne hjemmeside til markedets beste pris.

Fortunaweb AS har levert hjemmesideløsninger til mange bransjer de siste årene, men det er kanskje campingbransjen som har fått den aller største plassen i hjertet hos Fortunaweb. Campingportalen.no er Fortunaweb's aller største enkeltstående prosjekt, og et direkte resultet et selvopplevd behov for mer oversikt og bedre presentasjoner av norske campingbedrifter.

Mange av bedriftene har et begrenset budsjett til markedsføring på nett, men nettsatsning er kanskje den kanalen som er aller viktigst og som bare blir viktigere og viktigere. Egen nettside samt tilstedeværelse med en sikkelig presentasjon på nettsteder slik som for eksempel campingportalen.no er helt avgjørende for at turister skal finne deg.

Foruten Campingportalen og levering av områdekart, ønsker nå Fortunaweb også å tilby rimelige, proffe hjemmesider til alle campingbedrifter. Har du en hjemmeside som burde vært oppgradert er dette en unik mulighet du bør se nærmere på.

Rimelig, moderne og mobiltilpasset hjemmeside

Basert på dine bilder og tekster bygger vi opp hjemmesiden for deg. Ønsker du å endre på noe nå eller senere, er det bare å si fra - vi ordner alt helt uten ekstra kostnader for deg. Ligger du ikke allerede inne med en presentasjon på Campingportalen legger vi deg selvsagt inn der også - helt uten kostenad.

Fortunaweb bygger sine løsninger basert på et program som heter Drupal. Drupal er et publiseringsverktøy (content management system) for å lage hjemmesider - helt uten lisenskostnader (open source). Over 1 million nettsteder verden over er basert på Drupal, og publiseringsløsningen blir vurdert som en av de beste i verden. Drupal kan sammenlignes med en stor verktøykasse der du plukker den funksjonaliteten du trenger når du setter sammen løsningen.

Vi har satt sammen en hjemmesideløsning vi vet passer de fleste campingbedrifters behov. Trenger du en hjemmeside med mer funksjonalitet tilpasser vi løsningen til ditt behov til en rimelig pris - ta kontakt.

Eksempel på nettsider:

Visit Stranda

Pluscamp.no

Pluscamp Ballangen Camping

Pluscamp Gol Campingsenter

Pluscamp Hauganfjæra Camping

Pluscamp Mosjøen Camping

Pluscamp Namsos Camping

Pluscamp Rustberg Camping

Pluscamp Saltstraumen Camping

Aglen Camping

Bekken Gård

Buttingsrud Camping

Camp Saltstraumen Elvegård

Din Islandsreise

Leira Camping

Mosjøen Hotell

Oppmyre camping

Songnabben Camping

Visit Hessdalen

Thermo AS

SMISO Sør-Trøndelag

Senter for Læring i Bevegelse

Se Reklame

Scandinavian Safety Group

IL Trond

Stokkanbakken

Nanset IF

Nationalkameratene

Sjetne teaterlag

Sjetnekoret

Nidarvoll skolemusikkorps

 

Ta kontakt: hilde@fortunaweb.no

Flere tilbud til deg

Informasjonsskjema campingplasser

Presentasjon på campingportalen.no

Markedets rimeligste hjemmeside

Områdekart over campingplassen