Vario nyheter 2016

  • Sommerbutikken
Del denne siden:
Tekst og foto: NBCC
Bobil og Caravan magasinet, nr 4, september 2015

Vario nyheter 2016

Vario varsler i en pressemelding flere bobilnyheter på Düsseldorfmessen i august. I luksussegmentet satses det på VARIO Perfect 850 SH basert på MAN chassis.

Blant nyhetene regnes opp bruk av Lithiumion batteriteknikk, moderne VISION-design metallic-lakkering, og maksimal komfort innenfor små utvendige mål. Tar vi så med amerikansk nøttetre i kombinasjon med hvitt interiør, en stor dronningseng i soveavdelingen, stort baderom og multimedia fremstår bobilen som verdig representant fra luksusklassen.

Hvilket også gjenspeiles i prisen som nok vil havne på noen millioner norske kroner etter at Siv Jensen har hentet sitt fra avgiftsspekteret. Vi nevner også at doningen skyves forover av 220 spreke dieselhester, og har 350 liter ferskvannstank.

VARIO Alkovebil på 12 meter

VARIO slår like godt til med en velvoksen alkovebil på hele 12 meter, med egen garasje til «livbåt» det vil si en liten personbil som for eksempel en Mercedes-Benz SLK til sommerbruk, eller en Mercedes-Benz A-klasse med firehjul- strekk til vinterbruk. Bilen har slideout seksjoner som øker gulvarealet vesentlig. Tar vi så med at vekten er 18 tonn som skyves framover av 428 dieselgamper, det hele dandert på et Mercedes-Benz Actros 2543L chassis, har vi fått med det meste.

Få nyhetene rett hjem i postkassen

Artiklene fra NBCC vil først være tilgjengelig digitalt en stund etter at medlemsmagasinet er distribuert. Medlemsbladet samt en rekke andre fordeler kan du enkelt sikre deg ved å bli medlem hos Norges største og eldste interesseorganisasjon for deg med bobil eller campingvogn.
Meld deg inn i Norsk Bobil og Caravan Club du også!

  • Legg ferien til Norge!
    Campingplassene finner du her:
  • Legg ferien til Norge!
    Campingplassene finner du her: