• Nytt utstillingsbygg for bobiler har bidratt til veksten i Abobil på Bryne
    Nytt utstillingsbygg for bobiler har bidratt til veksten i Abobil på Bryne
Del denne siden:
Tekst og foto: NBCC
Bobil og Caravan magasinet, nr 2, april 2016

Toppår for ABOBIL på Bryne

2015 ble et toppår for Abobil.no AS på Bryne, heter det i en pressemelding. 2016 har også startet med økning i salget.

ABOBIL er importør/forhandler av nye bobiler fra fabrikker i Europa. I et år hvor salg av nye bobiler gikk opp med ca. 10 % var det over det doble for Abobil.no. Omsetningen totalt økte med massive 22 % og gjorde at den endte på 56 millioner mot ca. 45 millioner året før! Det viser at satsningen på helt nytt bygg på Bryne, ca. 3 mil sør for Stavanger var rett. Firmaet investerte nær 30 millioner i nytt bygg som var innflytningsklart mars 2014. Gratis «Stellplatz» har også vist seg å være populært.

Firmaet har Benimar, Laika, Eura Mobil, Bürstner samt Karmann Mobil i sitt sortiment, og kan dermed levere ett meget stort utvalg av bobiler. Abobil.no er også godkjent læringsbedrift på salg/markedsføring og har lærling. Bemanningen er økt i 2015 og dette sammen med stor rekvisita-avdeling, har selvsagt vært sterkt medvirkende til den voldsomme økningen i omsetningen. 7 personer er nå i arbeid på Abobil.no på Håland Industriområde på Bryne, og alle på verkstedet er godkjent og sertifisert på arbeid med blant annet gass.

Bedriften er medlem i NCB, Norges Caravanbransje Forbund, hvor daglig leder, Tor Alvern, er styreleder.

Få nyhetene rett hjem i postkassen

Artiklene fra NBCC vil først være tilgjengelig digitalt en stund etter at medlemsmagasinet er distribuert. Medlemsbladet samt en rekke andre fordeler kan du enkelt sikre deg ved å bli medlem hos Norges største og eldste interesseorganisasjon for deg med bobil eller campingvogn.
Meld deg inn i Norsk Bobil og Caravan Club du også!

  • Legg ferien til Norge!
    Campingplassene finner du her:
  • Legg ferien til Norge!
    Campingplassene finner du her: