• Sommerbutikken
Del denne siden:
Campingportalen

Ta vare på hverandre!

Hverdagen er for de fleste av oss veldig annerledes nå, og for mange er usikkerheten rundt fremtiden stor.

I Norge har vi ett fantastisk mangfold av campingplasser; Store plasser, små plasser, familiebedrifter, noen er campingplasser med kun helårsleie av plass, andre tilbyr både helårs-og døgnleie i tillegg til at de har flotte hytter, leiligheter og rom.
Felles for dem alle er at de nå opplever store bortfall av bestillinger, og usikkerheten rundt når de kommer til å åpne er stor.

Vi håper alle fortsetter å være med på denne felles dugnaden og holder selg hjemme i ukene som kommer, selv om det betyr en type påskeferie få hadde sett for seg.

Kanskje vil campingplassene allerede i mai/juni kunne begynne å holde åpent igjen - Da er det viktig at hver og en av oss som har hjerte for camping, må være med å fylle de norske campingplassene igjen. Da skal vi sammen igjen skape den deilige atmosfæren som gjør camping til en av de mest fantastiske ferieformene vi har!

Ta vare på hverandre!

Norgeskartet

Bruk tiden fremover til å lete etter inspirasjon og ideer til dine nye campingopplevelser. Kartet under viser mange flotte turforslag i Norge.

  • Legg ferien til Norge!
    Campingplassene finner du her:
  • Legg ferien til Norge!
    Campingplassene finner du her: