Stor aktivitet hos Heistad Bil & Caravan

  • Liv Antonie og Lars G. Ludvigsen som sammen leder Heistad Bil & Caravan
    Liv Antonie og Lars G. Ludvigsen som sammen leder Heistad Bil & Caravan
Del denne siden:
Liv Antonie og Lars G. Ludvigsen som sammen leder Heistad Bil & Caravan
Tekst og foto: Jørgen Snoen
Bobil og Caravan magasinet, nr 4, september 2015

Stor aktivitet hos Heistad Bil & Caravan

På Heistad Gård startet firmaet Heistad Bil i 1960. Her var det stor aktivitet på bilverkstedet og den tilhørende bensinstasjonen. I tillegg til reparasjoner av bil ble det også drevet rustbehandling.

For å få enda flere ben å stå på begynte firmaet i 1985 også med omsetning av campingvogner på gården. Her vokste bedriften så mye at da området som ligger i Heistad-dalen var mulig å få omregulert til næringsområde flyttet Liv Antonie og Lars G. Ludvigsen bedriften som de sammen leder inn i nye lokaler her i mai 2006. Her er det flott en utstyrsbutikk, salgskontorer og to verkstedlokaler med et totalt areal på til sammen ca. 1000m2.

Caravan og bilverkstedene blir drevet av ekteparets to sønner Jan-Thomas, Mekonomenverksted og Lars Martin, caravan/bobilverksted som kan ta imot bobiler opp til 7500 kilo. Utenfor bilverkstedet er det et spesialtilpasset selvvaskeanlegg for bobiler og campingvogner åpent for alle som vil holde ekvipasjene sine rene og pene.

Heistad Bil & Caravan forhandler følgende merker: Adria, Bürstner, Carado, Hymer, Kabe, Knaus og Sun Living. Liv og Lars G. forteller at de fra i år vil starte salg av Camp-let telthengere da de ser at det et behov for å kunne tilby også dette for sine kunder.

Det omsettes ca. 200 nye og brukte bobiler og campingvogner pr. år, så nå i firmaets jubileumsår er behovet for utvidelse i ferd med å bli virkeliggjort. Det er stor aktivitet og det investeres for over 20 millioner kroner for å få det nye flotte salgs- og utstillingslokale på 1500 m2 ferdig. Familien Ludvigsen skal ha stor 30 års jubileumsfest i sitt flotte anlegg i mars der nye og gamle kunder er hjertelig velkomne.

I den nye salgshallen vil det i tillegg til bobiler og campingvogner også være egen salgsutstilling av fortelt, og de nye Camp-let telthengerne. Ekteparet har registrert at mange familier med små barn nå er en voksende kundegruppe, og at produsentene har gode produkter å tilby også disse. Redaksjonen ønsker Heistad Bil & Caravan lykke til med jubileet.

Få nyhetene rett hjem i postkassen

Artiklene fra NBCC vil først være tilgjengelig digitalt en stund etter at medlemsmagasinet er distribuert. Medlemsbladet samt en rekke andre fordeler kan du enkelt sikre deg ved å bli medlem hos Norges største og eldste interesseorganisasjon for deg med bobil eller campingvogn.
Meld deg inn i Norsk Bobil og Caravan Club du også!

  • Legg ferien til Norge!
    Campingplassene finner du her:
  • Legg ferien til Norge!
    Campingplassene finner du her: