Satser på mini campingvogner

 • Hero Camper er en campingvogn utenom det vanlige.
  Hero Camper er en campingvogn utenom det vanlige.
 • Jermund Udnæseth foran sin mini campingvogn – Hero Camper – på de nordiske jakt og fiskedagene på Skogmuseet på Elverum
  Jermund Udnæseth foran sin mini campingvogn – Hero Camper – på de nordiske jakt og fiskedagene på Skogmuseet på Elverum
 • Jermund Udnæseth klatrer på Hero Camper
  Jermund Udnæseth klatrer på Hero Camper
 • Slik ser vogna ut innvendig, med madrasser, puter og skap
  Slik ser vogna ut innvendig, med madrasser, puter og skap
Del denne siden:
Hero Camper er en campingvogn utenom det vanlige.
Jermund Udnæseth foran sin mini campingvogn – Hero Camper – på de nordiske jakt og fiskedagene på Skogmuseet på Elverum
Jermund Udnæseth klatrer på Hero Camper
Slik ser vogna ut innvendig, med madrasser, puter og skap
Tekst og foto: Harald Vingelsgaard
Bobil og Caravan magasinet, nr 5 Oktober 2018

Satser på mini campingvogner

Jermund Udnæseth satser på mini campingvogner – Hero Camper – som han importerer fra Danmark.

-«Det var litt tilfeldig at vi begynte å selge Hero Camper. Vi var ute og kjørte en tur i fjor sommer, da vi oppdaget en spesiell campingvogn som stod parkert langs veien. Vi stoppet. Det viste seg at salgssjefen for Hero Camper var på tur i Norge for å vise frem vognen. Vi forelsket oss i produktet,»- sier Jermund Udnæseth.

Noe å satse på

Jermund Udnæseth selger Hero Camper i Norge i selskapet Turistdrift AS på Magnor.  Han er daglig leder for Turistdrift som ligger kun 500 meter fra svenskegrensen. –«Vi i Turistdrift eier to store campingplasser. En av dem er familiebedriften Montebello Camping som har vært drevet siden 1980-tallet. Nå utvikler vi bedriften med salg av campingvogner og tilbehør for camping generelt. Hero Camper er virkelig noe å satse på,»- slik han ser det.

-«Interessen for produktet er stor. Vi har leverte mange Hero Campere siden vi begynte å forhandle dem i mars 2018,»- sier han.

Eggform

Denne mini campingvogna har form, nesten som et egg, og kan minne om små eggeformede vogner fra gamledager, flere tiår siden. Hero Camper er en enkel campingvogn med dagens standard. –«Vogna har et tøft design og meget praktiske løsninger,»- mener han.

Inne i denne vogna er det laget to sengeplasser på gulvet med madrasser. Rommet inne i campingvogna kan også fungere som et oppholdsrom, fordi det er puter, slik at man på en måte kan sitte der. Inne i vogna er det også skap oppunder taket. Vogna har dører på hver side, slik at det er nesten som å være ute i naturen, om man vil.

Friluftkjøkken

På baksiden kan man åpne et lokk og dermed har man et friluftskjøkken med kjøkkenbenk, vanntank, skuffer og skap, men riktignok ikke varmt vann. –«Jeg vil nesten si at Hero Camper er som et «luksustelt», sier han.  –«Folk er glad i å være ute. Friluftsliv tiltrekker mange. Barnefamilier. Jegere. Fiskere. Turfolk. Vogna er egentlig noe for alle, også for barnefamilier, par og andre som trives ute på tur,» legger han til. Vogna er solid, med kraftige hjul, samtidig som det er forholdsvis stor avstand mellom bakken og undersiden av vogna når man kjører. Derfor er det på en måte en offroad campingvogn som man lett kan kjøre både ned til vannkanten, inn i skogen eller på fjellet. –«Hero Camper er enkel å manøvrere. Hero Camper et sted å sove, et sted å lage mat og et sted å ha det hyggelig,»- sier Jermund Udnæseth.

Få nyhetene rett hjem i postkassen

Artiklene fra NBCC vil først være tilgjengelig digitalt en stund etter at medlemsmagasinet er distribuert. Medlemsbladet samt en rekke andre fordeler kan du enkelt sikre deg ved å bli medlem hos Norges største og eldste interesseorganisasjon for deg med bobil eller campingvogn.
Meld deg inn i Norsk Bobil og Caravan Club du også!

 • Legg ferien til Norge!
  Campingplassene finner du her:
 • Legg ferien til Norge!
  Campingplassene finner du her: