Rapido med: Nordisk favoritt

 • Rapido 665F for det nordiske markedet
  Rapido 665F for det nordiske markedet
 • 665: Romslig bad med god hylleplass. Dog ikke så praktisk under kjøring.
  665: Romslig bad med god hylleplass. Dog ikke så praktisk under kjøring.
 • 665F: Kjøkken med grei arbeidsplass. 3 bluss side om side og indirekte LED-belysning
  665F: Kjøkken med grei arbeidsplass. 3 bluss side om side og indirekte LED-belysning
 • Soverommet gir god romfølelse, men sengene kunne gjerne vært noen cm høyere. Både for lagringsplassen under og for å komme seg opp fra. Polstringen i hodegavlen gir et eksklusivt inntrykk.
  Soverommet gir god romfølelse, men sengene kunne gjerne vært noen cm høyere. Både for lagringsplassen under og for å komme seg opp fra. Polstringen i hodegavlen gir et eksklusivt inntrykk.
Del denne siden:
Rapido 665F for det nordiske markedet
665: Romslig bad med god hylleplass. Dog ikke så praktisk under kjøring.
665F: Kjøkken med grei arbeidsplass. 3 bluss side om side og indirekte LED-belysning
Soverommet gir god romfølelse, men sengene kunne gjerne vært noen cm høyere. Både for lagringsplassen under og for å komme seg opp fra. Polstringen i hodegavlen gir et eksklusivt inntrykk.
Tekst og foto: OLAV BARHAUGEN
Bobil og Caravan magasinet, nr 5, oktober 2015

Rapido med: Nordisk favoritt

Skandinavia er et viktig marked for Rapido, og de følger tett opp trender og ønsker fra dette markedet. En biltype som har blitt veldig populær i Sverige er den med to enkle langsgående senger og bad bakerst. Disse velges også mer av norske kunder.

Rapido 665F er som skreddersydd for det nordiske markedet med mange praktiske løsninger. Dette er en delintegrert bil som kan leveres med totalvekt under 3,5 tonn. Med en total lengde på 7,39 meter har man fått god plass til alle funksjoner. En romslig sittegruppe i front. Kjøkken med 3 kokebluss side om side og god skapplass. 2 enkle senger på 198x76 cm og et romslig bad med separat dusj og garderobeskap. Under garderobeskapet er det lagringsrom med utvendig luke. Det er også svært god lagringsplass under sengene som kan nås enten via utvendig luke eller innenfra.

Sittegruppe

Her finner vi en L-formet sofa med et bord som enkelt kan reguleres både frem og tilbake og i høyden. Sofaen har to godkjente sitteplasser med belter slik at bilen er registrert for 4 personer. Det kan res opp seng i sittegruppen med en bredde på 100 cm i hode-enden og litt smalere i fotenden. Til nød kan man legge to personer der. Ved siden av døren er det et bredt sete. Med forsetene snudd kan 5-6 personer sitte rundt bordet.

Kjøkken

Kjøkkenet er kompakt men lett å jobbe ved. Tre gassbluss på rekke og god benkplass ved siden. Selvlukkende skuffer med sentrallås samt krydderhylle og tørkerullholder er på plass. Kjøleskapet er høyt med hele 149 liters volum. Stekeovn kan leveres som ekstrautstyr, og plasseres da i benken.

Soverom

De to sengene har Bultex-madasser med god lengde. Det er enkelt å løfte dem for å komme til lagringsplassen under. De holdes oppe av solide gassdempere. Under venstre seng finner vi el-sentral med sikringer og styringsbokser samt plass til to bodelsbatterier. Disse er dekket av en plate slik at man fortsatt har lagringsplass over. Under høyre seng er det lagringsplass i full lengde. Dog kommer hjulkassene opp i rommet. Over fotenden av venstre seng er det et skap med stang for kleshen- gere. I tillegg er det overskap over hele sengene.

Soverommet kan adskilles fra salong/kjøkken med en skyvedør.

Bad

Badrommet er også romslig med lett adkomst til dusjen. Praktiske løsninger med skap og hyller tilpasset det man pleier å ha på et bad. På høyre side har man et skap med både hyller og stang for kleshengere, under er det et lasterom med tilgang utenfra.

Komfort

Bilen har Alde-varme, noe som gjør den godt egnet i kaldt klima. Interiøret er lyst og fint med godt avstemte farger og fine detaljer. Utstrakt bruk av indirekte LED-belysning gir en koselig stemning i mørket. Sengene med Bultex-madrasser føltes behagelige, men det må nevnes at vi ikke sov i bilen. Med 76 cm bredde kan de kanskje føles litt snaue for enkelte, så det anbefales å prøveligge før du kjøper. Gulvet er flatt i hele oppholdsrommet og sovedelen, men har et lite trinn opp til badet og til førerplassen.

Få nyhetene rett hjem i postkassen

Artiklene fra NBCC vil først være tilgjengelig digitalt en stund etter at medlemsmagasinet er distribuert. Medlemsbladet samt en rekke andre fordeler kan du enkelt sikre deg ved å bli medlem hos Norges største og eldste interesseorganisasjon for deg med bobil eller campingvogn.
Meld deg inn i Norsk Bobil og Caravan Club du også!

 • Legg ferien til Norge!
  Campingplassene finner du her:
 • Legg ferien til Norge!
  Campingplassene finner du her: