Ny Adriaforhandler i Østfold

 • Sommerbutikken
 • De to nyeste selgerne hos Mysen Caravan AS, til venstre: Dag Svinndal, til høyre: Finn Galaas, ønsker nye og gamle kunder velkomne
  De to nyeste selgerne hos Mysen Caravan AS, til venstre: Dag Svinndal, til høyre: Finn Galaas, ønsker nye og gamle kunder velkomne
Del denne siden:
De to nyeste selgerne hos Mysen Caravan AS, til venstre: Dag Svinndal, til høyre: Finn Galaas, ønsker nye og gamle kunder velkomne
Tekst og bilde: NBCC
Bobil og Caravan magasinet, nr 1, februar 2014

Ny Adriaforhandler i Østfold

Mysen Caravan leverer Adria vogner og bobiler. I en pressemelding opplyser Mysen Caravan at de overtar som forhandler av Adria campingvogner og bobiler i Østfold.

Adria Mobil har produsert campingvogner siden 1965. Adria satset tidlig på det Skandinaviske markedet, og tilpasset produktene deretter. I dag blir Adria produsert i Slovenia etter strenge kvalitets og miljømessige krav, som tilfredsstiller ISO 14001 og EU sine krav på alle områder.

Adria tilbyr et bredt spekter av campingvogner og bobiler, og er i dag en av de største leverandørene av Caravans i Norge og Sverige.

Mysen Caravan A/S startet i en kontorbrakke på Ramstad Industriområde og den første vognen ble solgt 21.januar 1978. I dag disponerer Mysen Caravan ca 2500 kvm fordelt på utstilling, rekvisitabutikk, delelager og verksted, samt et uteareal på ca. 7000 kvm. Bedriften er fortsatt lokalisert på Ramstad Industriområde i Mysen. Vi er i dag 14 ansatte og forventer en omsetning på ca. 85 millioner kroner i 2013 og vil levere mer enn 300 enheter.

Mysen Caravans produktspekter spenner seg fra telt og telthengere på den ene siden, til store campingvogner og bobiler på den andre. I tillegg til Adria fører Mysen Caravan A/S Dethleffs, Bürstner, Cabby, Hymer, Camp-let, Sunlight, og Knaus.

”Med Adria på laget kan vi nå tilby et tilnærmet komplett modellprogram. Dette gjør at vi kan møte de fleste kunders behov og ønsker!”  sier daglig leder Rune Lysaker i pressemeldingen fra Mysen Caravan

Få nyhetene rett hjem i postkassen

Artiklene fra NBCC vil først være tilgjengelig digitalt en stund etter at medlemsmagasinet er distribuert. Medlemsbladet samt en rekke andre fordeler kan du enkelt sikre deg ved å bli medlem hos Norges største og eldste interesseorganisasjon for deg med bobil eller campingvogn.
Meld deg inn i Norsk Bobil og Caravan Club du også!

 • Legg ferien til Norge!
  Campingplassene finner du her:
 • Legg ferien til Norge!
  Campingplassene finner du her: