• Hyggelig gjensyn med Geir Svardal på caravanmessa på Lillestrøm
    Hyggelig gjensyn med Geir Svardal på caravanmessa på Lillestrøm
Del denne siden:
Hyggelig gjensyn med Geir Svardal på caravanmessa på Lillestrøm
Tekst og foto: Campingportalen/Fortunaweb AS

Hyggelig gjensyn på Caravanmessa på Lillestrøm

Caravanmessa på Lillestrøm er nesten som julaften for alle som elsker campinglivet. I år som tidligere år ble forventningene innfridd. I de mange hallene var bobiler, vogner og campingutstyr stilt opp i sirlige rekker til fri inspeksjon for de skuelystne. 

Våren 2017 ble Campingportalen kontaktet av Geir Svardal, journalist i Vi Menns bobilbilag. Han skulle skrive en bok om camping, og trengte blant annet å komme i kontakt med noen som både var fastliggere og som brukte vogna på tur. Vi stilte oss selvfølgelig til disposisjon, og nå litt over ett år senere har resultatet av Svardals arbeid resultert i en svært spennende "campingbibel" som inneholder både historiske innslag, faktaopplysninger samt samtaler med mennesker med ulike tilnærminger til camping.

På caravanmessa på Lillestrøm møtte vi igjen Geir Svardal, et hyggelig gjensyn der vi fikk siste oppdatering rundt boksalget, og det er utrolig gøy å høre Geir oppsummere den flotte responsen media har gitt etter at boka "Camping - det gode liv langs landeveien" kom ut:

"NRK Dagsrevyen (opptak fra Ramton camping), TV2 Nyhetskanalen (direktesending fra Ekebergsletta), TV2 God Sommer Norge (direktesending fra Aker Brygge), Reiseradioen (P1 - direktesending med Bache og Gokstad), Ekko (P2 - direktesending), Buskerud Camping (direktesending) og Norgesglasset (P1 - opptak). Store artikler i Dagbladet (tre ganger!), Aftenposten, Bergens Tidende, Morgenbladet, Vårt Land, Dagsavisen m. fl., samt artikler i caravanbransjens egne medier"

Er du en ekte campingentusiast kan vi trygt anbefale boka, og kanskje kjenner du noen som hadde blitt glade for å få den i julegave?

Boka får du kjøpt her: https://www.ark.no/boker/Geir-Svardal-Camping-9788243010895

  • Legg ferien til Norge!
    Campingplassene finner du her:
  • Legg ferien til Norge!
    Campingplassene finner du her: