• Sommerbutikken
  • Hva skal jeg tenke på når jeg reiser med dyr? © Campingportalen.no
    Hva skal jeg tenke på når jeg reiser med dyr? © Campingportalen.no
Del denne siden:
Hva skal jeg tenke på når jeg reiser med dyr? © Campingportalen.no
Tekst og foto: Campingportalen

Hva skal jeg tenke på når jeg reiser med dyr?

Dyr er velkomne på de aller fleste campingplasser, men om dere skal bo i hytte er det viktig å avklare på forhånd om dyr er tillatt på den aktuelle hytten

Når dere kommer til en campingplass er det viktig å gjøre seg kjent med reglene som gjelder for den aktuelle plassen. Det er sannsynligvis båndtvang, men det kan også være regler om hvor man får lov til å lufte dyrene. Mange bruker transportable bur eller gjerder som settes opp på tomten slik at det blir litt frihet og frisk luft uten å måtte bruke bånd hele tiden.

Det kan bli varmt

Når solen titter frem kan det bli veldig varmt inne (både i telt, campingvogner og biler), så det er veldig viktig å huske på lufting om dere lar dyr være igjen inne mens dere selv tar dere en tur. Det samme gjelder naturligvis også i bil om dere skal på shopping eller annet. Forsøk gjerne å finne et sted å parkere hvor det blir skygge i hele perioden dere er borte.

Generelle hensyn

Folk bor tett på en campingplass, og ikke alle trives like godt med dyr. Vær ekstra oppmerksom på å ta hensyn til dette. Husk å rydde opp etter ditt dyr.

Ta hensyn til andre campinggjester og legg opp turen slik at den er tilrettelagt for dyrene som skal være med, så ligger alt til rette for at camping med dyr kan bli en kjempeflott ferie for alle!

  • Legg ferien til Norge!
    Campingplassene finner du her:
  • Legg ferien til Norge!
    Campingplassene finner du her: