• Sommerbutikken
Del denne siden:
Tekst levert av Saleduck.no

Campingdestinasjoner i Skandinavia

Nytt år og nye muligheter og da kan det være lurt å planlegge campingturen allerede nå. Du kan spare mye tid og penger ved å forberede deg i god tid og samtidig ha noe å glede deg til mot sommeren. I denne artikkelen skal du få noen tips til flotte campingplasser og destinasjoner for sommeren som passer både for deg som har med barn og for deg som reiser uten.

(Foto: Nasjonale turistveger, Leadingcampings, Campingnavigator, Johan Wilner/Imagebank Sweden, Camping.se, Gullbranngården, Lego, Visit Nordjylland, Visit Denmark)

Norge

Norge er et fantastisk land for camping og blir besøkt av mange tusen turister hvert år som tar med seg sin caravan eller campingbil over for å oppleve det fantastiske Norge har å by på av natur og kultur. I de senere årene har standarden på campingfasilitetene økt betraktelig og har blitt konkurransedyktige mot større land i Europa med tanke på fasiliteter.

Hallingdal Feriepark

Ønsker du å holde deg til moderlandet så er Hallingdal familiepark den ultimate destinasjonen i Norge for camping, også for deg som reiser med barn. Her finner du et stort utvalg av underholdning og aktiviteter som passer alle som er med på turen. Her finner du det beste av norsk natur og kultur med stavkirke fra 11-hundretallet og kort vei til noe av det flotteste fjordene og landskapet landet vårt kan tilby. I parken finner du aktiviteter for den sportsinteresserte som sykkelutleie, tennis, motorcrossutleie, fiske og andre treningsmuligheter. For barna det også et stort utvalg av aktiviteter som blant annet en stor klatrepark, minigolf, basseng og kanoutleie.

Denne familieparken er også en av de fire campingplassene i Norge som har fem stjerner hos NHO reiseliv.

Trollveggen Camping

Ønsker du fred og ro på din reise kan Trollveggen Camping anbefales på det sterkeste. Dette er en prisgunstig campingplass med en utsikt opp mot Trollveggen som tar pusten fra deg. Her har du alle fasiliteter du trenger for camping med gode senger i hytter, kjøkken og dusjmuligheter. Her er det naturen som står i sentrum og det er et flust av aktiviteter du kan gjøre i området rundt Trollveggen. Ønsker du en rolig tur langs vakker natur så går det flere naturstier fra campingplassen. Er du mer glad i en utfordring så finnes det det toppturer som går opp til toppen av de storslåtte fjellene rundt campingområdet. Her er det fullt mulig å sette opp sitt eget telt også om du reiser på budsjett eller ønsker å sove ute i den friske norske fjelluften.

Sverige

Sverige er det mest populære reisemålet for Norske campere og dette har sin grunn. Sverige tilbyr fantastisk kvalitet og underholdning på et stort utvalg av Campingplasser. Det finnes mange 5 stjerners campingplasser i Sverige og vi har plukket ut to av de som vil passe familien eller for de som ønsker en ferie uten barn.

Daftø Camping Resort

Dette er det perfekte reisemålet for deg som reiser med barn. Området er smart bygget opp så du kan sitte å kose deg med en matbit og kaffe og samtidig som barna har det moro i blant attraksjonene som minigolf, trampoliner, piratteater og hinderløyper. Resortet har også en egen fornøyelsespark som garantert vil gi barna minner for livet. Daftø Resort er kåret til Sveriges beste campingplass flere ganger og er kjent for sin fantastiske underholdning og god mat. Her kan du nyte sommerhalvåret rundt den vakre skjærgården i Bohuslän som ligger nært Strømstad.

Gullbranngården Camping

Her finner du en fantastisk rolig campingplass hvor du har en 1,5 mil lang strandlinje rett utenfor campingplassen. Campingplassen har romslig plass og rolige omgivelser hvor du virkelig kan slappe ordentlig av og nyte et godt hjemmelaget måltid i restauranten på sene sommerkvelder. Gjestene på dennee plassen blir tatt godt vare på av campingverten som viser deg veien til din plass når du ankommer. Gullbranngården camping har også fått flere priser for sin gode campingplass og er et naturlig valg for de som ønsker et sted de kan kose seg og slappe av i trivelige omgivelser. Stedet ligger 10km sør for Halmstad og er en flott rute fra Norge hvor det er mange fantastiske steder og stoppe på underveis.

Danmark

Danmark er så mye mer enn bare Legoland. Landet tilbyr noen av verdens beste campingplasser og er en fryd for deg som ønsker en skikkelig campingferie enten du har med barn eller ikke. Vi har plukket ut to av de beste campingplassene for deg som har med familien og for deg uten.

Jambo Feriepark

Jambo Feirepark er den ultimate ferieparken i Danmark for deg som har med barn. Her finner du endeløse aktiviteter som rutsjebaner, klatrestativer, jungelstier, minigolf og mye mer. Jambo har også tenkt på tenåringene og har en egen lounge hvor de kan hygge seg. Parken arrangerer også aktiviteter for barna hvor du kan lene deg tilbake å gjøre det du ønsker mens de er på skattejakt, spiller kanonball eller fotball med de ansatte på parken.

Bøsøre Feriepark

Den siste campingplassen vi har valgt ut ligger i Fyn som er et kulturelt bonanza og her vil du finne noe av det flotteste av kultur og historie Danmark kan by på. Denne parken passer både for deg som drar med og uten barn. Her finner du gamle slott, borger, herregårder fra renessansen og flott natur. Parken har en fin strand hvor du kan nyte late sommerdager og kose deg med en god dansk øl til danske alkoholpriser. På kveldene er det også konserter og karaoke med dans. Stedet tilbyr all-inclusive slik at du ikke trenger å tenke på en eneste ting annet enn hvilken sittestilling du skal ha i campingstolen din.

Om du planlegger campingtur til sommeren så kan det være lurt å tenke på hva du trenger av utstyr før sommeren. Det kan være lurt å sjekke nettet for produkter til camping som selges billig på vinteren. Er du enda lurere så er det mulig å finne rabattkoder på nett hvor du kan spare enda mer på det du trenger før sommerens utflukt. Sider som for eksempel Saleduck.no samler rabattkoder og rabatter på en rekke nettsider og her kan du enkelt finne de tilbudene du er ute etter. Håper disse tipsene har gitt deg inspirasjon til årets camping eller caravantur!

Utvalgte campingplasser i nærheten

Campingportalen gir deg flotte presentasjoner av norske campingplasser. Listen under viser de vi har en presentasjon av og som er en kort (og noen ganger en litt lengre) kjøretur unna resiemålet. Det er ikke sikkert det er de nærmeste plassene til reisemålet, men dette er flotte plasser verdt ett besøk. Klikk deg inn og bli inspirert av flotte bilder og masse informasjon. God tur!

  • Legg ferien til Norge!
    Campingplassene finner du her:
  • Legg ferien til Norge!
    Campingplassene finner du her: