Bürstner feirer 55 år: Nye campingvogner i 2015

Del denne siden:
Av: Bjarne Eikefjord
Bobil og Caravan magasinet, nr 2, april 2015

Bürstner feirer 55 år: Nye campingvogner i 2015

Bürstner feirer jubileum i 2015 med flere nye og oppgraderte campingvognserier. BoCM har sett nærmere på Averso-serien som er glimrende reisevogner.

Averso-serien er Bürstners storselger, og begynner med PLUS 410 TS med totallengde på 6,05m og toppes av TOP 545 TS på 8,07m. De fleste modellene har bredde 2,3 m. mens toppmodellen breier seg til 2,5m. Dette er flotte reisevogner for små og store familier.

Utgaven Premio 510 ble under Düsseldorfmessen vist med senkeseng over sittegruppa og til sammen 7 sengeplasser. For øvrig leveres enkeltsenger, dobbeltseng i hjørne eller såkalt «dronningseng». Et pluss er de kombinerte toalett og dusjrom med skikkelige dusjdører og vannfaste vegger. Dermed øker brukervennligheten betydelig. Bruk av nye materialer og bedre konstruksjon gjør at vekten gjennomgående er redusert med 50-80 kg, og vognene kan dermed trekkes av mindre kjøretøyer.

Lang tradisjon

Bürstner har røtter helt fra 1924 da Jakob Bürstner startet snekkerverksted i Kehl-Neumühl i Baden i Tyskland. Fra midten av 1950-årene overtok campingvogner. Bürstner produksjonsprosess for campingvogner er for øvrig sertifisert etter ISO 9001-standarden.

Få nyhetene rett hjem i postkassen

Artiklene fra NBCC vil først være tilgjengelig digitalt en stund etter at medlemsmagasinet er distribuert. Medlemsbladet samt en rekke andre fordeler kan du enkelt sikre deg ved å bli medlem hos Norges største og eldste interesseorganisasjon for deg med bobil eller campingvogn.
Meld deg inn i Norsk Bobil og Caravan Club du også!

  • Legg ferien til Norge!
    Campingplassene finner du her:
  • Legg ferien til Norge!
    Campingplassene finner du her: