• Sommerbutikken
Del denne siden:
Av: Time for Life v/Norsk Isabella A/S

Alle har rett til en god campingopplevelse

Mange både unge og eldre får et særlig glimt i øynene, når ordet camping nevnes. Det er enten sist års campingferie med mor og far eller langt tilbake i tiden, når camping var noe annet enn det er i dag.

Én ting er felles. Følelsen av å være ett spesielt sted, i et rart univers, hvor litt mer er tillatt og hvor hverken skole, lekser, jobb eller hverdagens trivialiteter er med på å sette dagsordenen. En campingplass er et spesielt minisamfund, hvor alle er like, og hvor alle har den samme dagsordenen: Vi vil nyte følelsen av frihet. Barn finner nye lekekamerater og voksne kanskje nye venner. Camping er ny energi, nye impulser og opp tankning av de mentale batterier.

Time for Life

Alle har bruk for ferie i den ene eller andre form, men ikke alle har råd eller overskudd til planlegning. Derfor startet Isabella A/S i 2013 prosjektet Time for Life , hvor én eller flere familier, som har spesielt bruk for det, får en god camping-opplevelse.

Isabella har som visjon å skape basis for følelsen av frihet. Det gjelder både gjennom produktene, som med ett høyt kvalitetsnivå sikrer grunnlaget for en vellykket ferie. Hos Isabella mener vi, at en visjon skal komme fra hjertet og ikke bare være med til å sikre en god forretning. Derfor er Time for Life et non Profit initiativ, med alle medarbeidere som drivkraft, nå har kjørt i flere år.

Barn – og voksne – hjelper familier

Time for Life skaper midler gjennom produksjon og salg pixibøker om piken Isabella. Pixibøkene er tegnet av skolebarn fra en 5. klasse, og samlet og pakket i fritiden av medarbeiderne og deres familier hos Isabella. Pixibøkene selges hos Isabella-forhandlere i det meste av Europa og hvert land støtter på samme måte familier, som i særlig grad har fortjent en campingopplevelse.

Samarbeide

Til prosjektet i Norge har Norsk Isabella A/S inngått ett samarbeid med Kirkeng Camping i Aremark/Østfold om å gi bort en gratis ferie for 2 familier. Campingplassen har erfaring med lignende prosjekt fra sist år. Også Perry Caravan, som er mangeårig Isabella-forhandler, tar del i prosjektet, og stiller med en campingvogn på campingplassen, som familien kan bo i.

Kirkeng Camping er en familiebedrift, drevet i generasjoner. I år har de utvidet til å bli den eneste 4-stjerners campingen i Østfold, hvor fokuset er nettopp på barn og familier. «Mange familier har gode sommerminner fra å feriere hos Kirkeng Camping, og det ønsker vi at så mange som mulig skal kunne få.» sier Kirkeng Campings driver Tor Sondre Johansen «så da Isabella tok kontakt med oss og ville samarbeide om å gi bort gratis ferie, ble vi veldig glade. Det er ikke alle familier som har råd til å feriere, og det er de vi vil skal søke.»

De 2 familiene vil disponere 5 dager hver i en campingvogn m/fortelt helt nede ved vannkanten. Vognen vil være utstyrt med alle fasiliteter, og kjøleskapet vil være fylt opp med mat og drikke. Klatring på Grensen i Halden gir bort dagspass til hver av familiene, og resten av dagene vil bli tilbudt andre aktiviteter som paintball, boblefotball, båt- og vannaktiviteter, kano, sykler o.l.

Søknad

Du kan lese mere om Time for Life prosjektet på Isabellas website http://www.isabella.net/no/om- isabella/time-for-lifeder er det også er beskrevet hvordan du kan søke.. Direkte søknad til en ferie på Kirkeng Camping kan mailes til post@kirkengcamping.no innen den 10. juni vedlagt et bilde av deg og din familie.

  • Legg ferien til Norge!
    Campingplassene finner du her:
  • Legg ferien til Norge!
    Campingplassene finner du her: