Stavern Bo & Fritid - campingportalen.no

  • © Stavern Bo & Fritid

Campingplassfakta

Sanitæranlegg

Åpningstider

Kart

Kart-koordinater: 58.992067, 10.022363

Kontakt

Telefon: 
+47 928 17 069
Adresse: 
Helgeroveien 102
Sted: 
3294 Stavern
E-post: 

Bildegalleri

Del denne siden:

Stavern Bo & Fritid

Stavern folkehøyskole har lang erfaring med sommerdrift, og har i over ti år blitt brukt til store arrangementer gjennom hele sommersesongen. ​ Vi ønsker nå å åpne våre områder for deg som har lyst til å oppleve sommerbyen Stavern.

Skolen driver Stavern Bo & Fritid, og tilbyr opphold i naturskjønne og solrike omgivelser, midt i smørøyet av badestrender, oppmerkede turstier og populære serveringssteder. I tillegg har skolen en eiendom som innbyr til avslappet feriemodus, med store grøntarealer, lekeplass og sandvolleyballbane. ​

Egen bobilcamp på asfalt med tilstøtende grønt areal. Det er også mulig å stå med bobilen i hovedcampen med mer naturskjønne omgivelser.

Vi tilbyr

Tømmestasjon, vannpåfylling, asfalt/plen plass, volleyball-bane, lekeplass, Wi-fi, nattevakt, nattbelysning, avfallsstasjon

Bed & Breakfast - den enkleste måten å oppleve Stavern

For deg som ønsker rom til overnatting, tilbyr vi Bed & Breakfast i moderne rom med egne bad. Rommene har to enkeltsenger eller en enkeltseng og en sovesofa. Ekstraoppredning er mulig på noen av rommene mot et tillegg i prisen, og barn under tre år bor gratis i medbrakt barneseng.

Stavern by

Stavern er kjent som en turistby i over 100 år. Fra St. Hans og til begynnelsen av august er perioden med flest tilreisende sommergjester. Foreningen Glade dager i Stavern bidrar til arrangement av blant annet teateroppsetninger, revyer, utendørs og innendørs konserter, maleri- og andre kunstutstillinger og barnearrangementer.

Velkommen til Stavern Bo & Fritid!

Video

Gi din stemme til denne campingplassen i kåringen "Folkets favoritt-campingplass"

Klikk på symbolet for å gi campingplassen din stemme i kåringen "Folkets favoritt-campingplass". Stemmene telles opp 1.mai 2021.
  • Legg ferien til Norge!
    Campingplassene finner du her:
  • Legg ferien til Norge!
    Campingplassene finner du her: