Stavern Bo & Fritid - campingportalen.no

  • © Stavern Bo & Fritid

Status Korona

Åpent

Vi holder fortsatt våre største sanitæranlegg stengt, men har åpnet et enkelt bad med dusj og toalett for gjester som ikke har egne sanitæranlegg. Vi har derfor begrenset kapasitet på sanitær, og ber gjester som er avhengige av dette om å kontakte oss på forhånd.

Campingplassfakta

Sanitæranlegg

Åpningstider

Kart

Kart-koordinater: 58.992067, 10.022363

Kontakt

Telefon: 
+47 479 70 902
Adresse: 
Helgeroveien 102
Sted: 
3294 Stavern
E-post: 

Bildegalleri

Del denne siden:

Stavern Bo & Fritid

Stavern folkehøyskole har lang erfaring med sommerdrift, og har i over ti år blitt brukt til store arrangementer gjennom hele sommersesongen. ​ Vi ønsker nå å åpne våre områder for deg som har lyst til å oppleve sommerbyen Stavern.

Skolen driver Stavern Bo & Fritid, og tilbyr opphold i naturskjønne og solrike omgivelser, midt i smørøyet av badestrender, oppmerkede turstier og populære serveringssteder. I tillegg har skolen en eiendom som innbyr til avslappet feriemodus, med store grøntarealer, lekeplass og sandvolleyballbane. ​

Egen bobilcamp på asfalt med tilstøtende grønt areal. Det er også mulig å stå med bobilen i hovedcampen med mer naturskjønne omgivelser.

Vi tilbyr

Tømmestasjon, vannpåfylling, asfalt/plen plass, volleyball-bane, lekeplass, Wi-fi, nattevakt, nattbelysning, avfallsstasjon

Bed & Breakfast - den enkleste måten å oppleve Stavern

For deg som ønsker rom til overnatting, tilbyr vi Bed & Breakfast i moderne rom med egne bad. Rommene har to enkeltsenger eller en enkeltseng og en sovesofa. Ekstraoppredning er mulig på noen av rommene mot et tillegg i prisen, og barn under tre år bor gratis i medbrakt barneseng.

Stavern by

Stavern er kjent som en turistby i over 100 år. Fra St. Hans og til begynnelsen av august er perioden med flest tilreisende sommergjester. Foreningen Glade dager i Stavern bidrar til arrangement av blant annet teateroppsetninger, revyer, utendørs og innendørs konserter, maleri- og andre kunstutstillinger og barnearrangementer.

Velkommen til Stavern Bo & Fritid!

Video

Gi din stemme til denne campingplassen i kåringen "Folkets favoritt-campingplass"

Klikk på symbolet for å gi campingplassen din stemme i kåringen "Folkets favoritt-campingplass". Stemmene telles opp 1.mai 2021.
  • Legg ferien til Norge!
    Campingplassene finner du her:
  • Legg ferien til Norge!
    Campingplassene finner du her: