Bornes Camping

 • © Bornes Camping
  © Bornes Camping
 • © Bornes Camping
  © Bornes Camping

Campingplassfakta

Hytter/rorbuer: 
10
Leiligheter: 
4
Dropin for bobil, vogn eller telt: 
25
Sesongplasser: 
60

Kart

Kart-koordinater: 58.417237, 7.779329

Kontakt

Telefon: 
+47 901 35 829
Adresse: 
Setesdalsvegen 942
Sted: 
4720 Hægeland

Kjede-tilhørighet

NAF-camping
Del denne siden:

Velkommen til Bornes Camping!

I naturskjønne omgivelser 40 km nord for Kristiansand, finner du en liten moderne camping med alle fasiliteter. Vi har mulighet for sommer-, vinter- og helårscamping, med oppstillingsplasser lunt beliggende.

Bornes Camping er svært familievennlig. Her kan du være trygg på at barna kan kose seg med fotball, utforske skogen, drive vannsport eller bade ved vår lille sandstrand. Plassen er intim og oversiktlig, så foreldre vil kunne slappe av samtidig som dere har barna rett i nærheten.

Bornes Camping har et felleskjøkken med kokemuligheter, vaskemuligheter og plass til å rense fisk. Det finnes kjeler, gryter, bestikk, kokemuligheter, kjøleskap i alle hytter og leiligheter.

Vi har kiosk som selger diverse varer som: snacks, is, brus, hygieneprodukter og andre småvarer. I tillegg har vi meny med diverse varmretter.

Det finnes bord og stoler innvendig i felleslokalet og utvendig. Innvendig er det også stor tv for folk som ønsker å se på det.

Det er plass til ca. 12 bobilplasser og en rekke teltplasser. Vi har strøm til de fleste telt og bobiler.

WIFI er gratis, passord får du om du henvender deg til administrasjonen.

Hyttene 1-3

Hytte 1 – 3 har ikke innlagt vann, men har kokemuligheter. Det er puter og dyner i alle hytter, men ikke sengetøy. Alle hyttene har 3-4 sengeplasser og en liten terrasse.

Hyttene 4-8

Hytte 4 – 8 har innlagt vann, kokemuligheter og egen terrasse. Hyttene har 3 sengeplasser. Disse ligger 30-40 meter fra vannkanten, i nærheten av lekeplassen. Det er dyner og puter,men ikke sengetøy.

Hyttene 9A og 9B

Hytte 9a er vår største hytte. Denne har innlagt vann, eget toalett og dusj. Hytten har 2 soverom med 5 sengeplasser, stue, kjøkkenkrok og TV.

Fiske

Bornes Camping ligger idyllisk plassert langs Kilefjorden. Her finnes det utrolig flotte fiskemuligheter. I store deler av året er det omtrent umulig å kikke på fjorden uten å se en fisk hoppe. Ta kontakt med oss, så anbefaler vi fine fiskeplasser.

Kanoutleie

Kilefjorden er perfekt for kano. I den stille og rolige fjorden finnes det en rekke småskjær hvor man kan ta med seg badetøy, grill og fiskeutstyr. Med kano så øker man sjansen for å se de flotte fiskeørnene som det finnes flere av i området.

Turområde

Fra Bornes Camping kan man dra på flotte sykkelturer. Man kan enten sykle langs hovedveien eller mil etter mil på flotte skogsveier. Turen kan gå langs elver og gjennom fredelige skoger. Bornes Camping er et perfekt sted for sykkelturister. Bruk campingen enten som et utgangspunkt for din sykkeltur eller stopp hos oss underveis for å lade batteriene til neste etappe. Vi bistår selvsagt med råd om de ulike turene. Det er trygt å ha sykkel hos oss. Vi kan eventuelt låse dem inn, om dere skulle ønske det. Fra fellesbygget er det lagt opp tre fotturer. Rett oppe i lia, 3 km unna oss, finnes det enda flere flotte turløyper. På vinteren er det oppkjørte skiløyper her. Spør oss om råd!

Aktiviteter en kort kjøretur unna

 • Gokart
 • Klatreskogen
 • Mineralparken
 • Rafting
 • Setesdalbanen
 • Dyreparken i Kristiansand
 • Laksefiske

Gi din stemme til denne campingplassen i kåringen "Folkets favoritt-campingplass"

Klikk på symbolet for å gi campingplassen din stemme i kåringen "Folkets favoritt-campingplass". Stemmene telles opp 1.mai 2020.

Bildegalleri

© Bornes Camping
© Bornes Camping
© Bornes Camping
Hytte 9 © Bornes Camping
Hytte 9 © Bornes Camping
Hytte 9 © Bornes Camping
Hytte 9 © Bornes Camping
Hytte 9 © Bornes Camping
Hytte 9 © Bornes Camping
Fasiliteter © Bornes Camping
Fasiliteter © Bornes Camping
Fasiliteter © Bornes Camping
Fasiliteter © Bornes Camping