Senja Arctic Lodge - campingportalen.no

 • © Senja Opplevelser
 • © Senja Opplevelser
 • © Senja Opplevelser
 • © Senja Opplevelser

Campingplassfakta

Hytter: 
2
Dropin for bobil, vogn eller telt: 
5

Sanitæranlegg

Åpningstider

Kart

Kart-koordinater: 69.080667, 17.177443

Kontakt

Telefon: 
+47 901 15 428
Alternativt nummer: 
+ 47 900 61 491
Adresse: 
Valvågveien 474
Sted: 
9392 Stonglandseidet

Bildegalleri

© Senja Opplevelser
© Senja Opplevelser
© Senja Opplevelser
© Senja Opplevelser
© Senja Opplevelser
© Senja Opplevelser
© Senja Opplevelser
© Senja Opplevelser
© Senja Opplevelser
© Senja Opplevelser
© Senja Opplevelser
© Senja Opplevelser
© Senja Opplevelser
© Senja Opplevelser
© Senja Opplevelser
© Senja Opplevelser
© Senja Opplevelser
Del denne siden:

Velkommen til Senja Arctic Lodge

Senja Arctic Lodge er et helt nytt anlegg som ligger i Valvåg på Sør-Senja, et idyllisk og rolig sted med utallige muligheter til lands og til vanns. «Vi» er mor og datter som satser på å gi en opplevelse for turister som ønsker stillhet uten støy av noe slag. Vi vil være et synlig vertskap og være til stede når du trenger oss.

Senja ligger på 69 grader nord, med store muligheter for å kunne se midnattssolen om sommeren, og det magiske nordlyset om vinteren. Naturen nord for polarsirkelen har til alle tider hatt magisk tiltrekning på mennesket. Senja, Norges nest største øy og sine 1600 kvadratkilometer, byr på områder med nesten urørt natur og spennende historie.

Senja er Norge i miniatyr som kan by på spektakulær natur og opplevelser for liten og stor. Øya er ennå full av uberørte og uoppdagede perler som kan nytes. Ekte og ren glede skapes i møtet med nordlyset, hvalen, maten og mørketidslyset på vinteren eller midnattssol, bølgeskvulp, hvite strender og majestetiske fjelltopper om sommeren.

Anlegget ligger skjermet, og du kan «høre» stillheten. Ingen lyd- eller lysforurensning...

Overnatting

Du er hjertelig velkommen – enten som bobil/campingvognturist, eller vil bo i våre nye moderne hytter. Vi har åpent hele året!

Vi kan tilby 2 stk nye, moderne hytter med 6 sengeplasser  og med 5 soverom i hver. Hyttene er fullt utstyrt med vedovn, internett, hvitevarer og ellers alt du trenger for et vellykket opphold..

Hyttene ligger helt i sjøkanten og har en fantastisk utsikt over hav og fjell. Solgang ca 20 timer i døgnet i sommermånedene. Hytte nr 3 planlegges høst/vinter 2018. Bare få skritt unna finner du kai m/flytebrygge, sløyeskur og båter.

Grillhytte og badstu

Vi har en grillhytte som leies ut. Vi kan ordne med ingredienser for grilling, evt andre ønsker som f.eks catering. I tilknytning til grillhytta har vi ei vedfyrt badstutønne. Her kan du ta badstu mens du nyter den fantastiske utsikten inni Valvågen og utover fjorden. Det er sitteplass til ca 4 stk. Det er montert utedusj med oppvarmet vann for den som ikke er for kresen. Et bad i sjøen underveis er heller ikke å forakte.

Gårdsopplevelser

For tiden har vi to fjordhester. Vi skal skaffe flere hester etter hvert. Vi tilbyr rideturer for 1-2 personer foreløpig, enten på ridebanen eller i terrenget. Uerfarne ryttere får leier/guide som har full kontroll på hesten fra bakken. Nødvendig undervisning underveis. Vi har også andre dyr i fjøset som høner, kaniner og etter hvert flere sorter som trenger mat, kos og stell. Dette passer for både barn og voksne.

Tur til lavvu

I sommerhalvåret er det flott å ta en tur opp til lavvuen – enten sammen med hestene, eller en tur i ensomhet for rekreasjon. På høsten kan du plukke så mye bær du vil i marka. Vi tilbyr guidet tur ti lavvuen som inkluderer litt grillmat og saft/rent vann.

Havfiske

Det er gode muligheter for havfiske i området. Andfjorden er et kjent fiskefelt, og det tar ca 40 min å komme seg dit. Litt nærmere er det også meget gode fiskefelt for kveite, torsk, uer og sei. Det settes opp stasjon for sløying/tilberedning av fisk på kaia. Her er det også plass for «en pust i bakken» når du har vært på tur, og du kan samtidig nyte en vidunderlig utsikt.

Vi har båter til utleie.

Velkommen til Senja Arctic Lodge!

Nøkkelopplysninger

 • Hytte for leie
 • Oppstillingsplass bobil
 • Oppstillingsplass campingvogn
 • Teltplasser

Gi din stemme til denne campingplassen i kåringen "Folkets favoritt-campingplass"

Klikk på symbolet for å gi campingplassen din stemme i kåringen "Folkets favoritt-campingplass". Stemmene telles opp 1.mai 2021.
 • Legg ferien til Norge!
  Campingplassene finner du her:
 • Legg ferien til Norge!
  Campingplassene finner du her: