Pluscamp Namsos Camping

  • © Pluscamp Namsos Camping, Fortunaweb AS
    © Pluscamp Namsos Camping, Fortunaweb AS
  • © Pluscamp Namsos Camping
    © Pluscamp Namsos Camping
  • © Pluscamp Namsos Camping, Fortunaweb AS
    © Pluscamp Namsos Camping, Fortunaweb AS
Klassifisert til 3 stjerner av NHO Reiseliv

Campingplassfakta

Hytter/rorbuer: 
32
Leiligheter: 
1
Dropin for bobil, vogn eller telt: 
72
Utleie hytte/rorbu hele året
Utleie oppstillingsplass hele året
Åpen: 
Helårsåpent

Kart

Kart-koordinater: 64.474960, 11.579049

Kontakt

Telefon: 
+47 74 27 53 44
Adresse: 
Flyplassveien 10
Sted: 
7805 Namsos

Områdekart

Kjede-tilhørighet

Norsk bobil og Caravan Club
Pluscamp
Camping Key Europa
Del denne siden:

Velkommen til Pluscamp Namsos

Namsos Camping ligger ved Namsens utløp, ca 5 minutters biltur fra Namsos sentrum. Campingplassen ligger i naturskjønne omgivelser og hyttene er plassert like ved plassens egen badestrand.

Et nydelig friområde grenser opp mot campingplassen, og en kveldstur i disse omgivelsene er den beste garanti for en god natts søvn.

Fiskemuligheter

Pluscamp Namsos selger fiskekort i Namsen, en av Norges beste lakseelver. En strandlinje på 4 km. står til disposisjon for campingplassens gjester. I Namsen fjorden er det rike muligheter for sjøfiske fra båt og fra land. Bare Otterøya, eller vel en times biltur skiller oss fra storhavet, Folla. Det er like fascinerende og fengslende i storm som i stille.

Aktiviteter

Turen inn til byen tar som nevnt bare fem minutter. Byen i seg selv er vel verdt et besøk. Den har tradisjoner som nærings- og servicesenter, og handelen går livlig langs de brede gatene. Dessuten kan den by på noen helt spesielle opplevelser.

Legg byturen om Oasen svømme- og fritidssenter. Det finnes ikke maken. Dette er et av de største anleggene i fjell i hele Europa. Her finnes 50-meters basseng, oppvarmingsbasseng, boblebad, flere stupetårn, trimrom og kafeteria for å nevne noen av tilbudene.

Videre vil vi anbefale et besøk på byens kulturhus og opplevelsessenteret Rock city. Fylkesgalleriets utstillinger er så absolutt verdt byturen, og i konserthallen er det også stadig noe på gang. Sjekk konsertlisten - det kan lønne seg.

Dresin

Det finnes kun noe få dresinbaner i Norge, og vi på Pluscamp Namsos er ekstra stolt over at en av disse finner du hos oss. Vi kan love deg en spennende tur gjennom flott landskap. Dere kan enten sykle fra campingplassen mot Namsos sentrum - dette er en forholdsvis kort tur, eller dere kan sykle nordover i et variert landskap der er du passerer bruer, tuneller og masse flott natur.

Våre hytter

Pluscamp Namsos har 31 hytter. De 10 største er moderne tømmerhytter med elektrisk Iys og oppvarming, dusj og WC. Oppholdsrommene har salong, og kjøkkenkroken er utstyrt med komfyr, kjøleskap og alt som trengs for et lengre opphold. I disse hyttene er det 4 eller 5 sengeplasser. Dyner og puter for samme antall finnes i hyttene. Sengetøy, håndklær og sluttrenhold er inkludert i prisen. Ved behov kan det ordnes flere sengeplasser. I tilknytning til de resterende 21 hyttene har vi oppført et sanitæranlegg. Med dette har vi gjort de mer enkle hyttene til et godt alternativ.

Hytte D/WC 4 sengs
Tømmerhytter med elektrisk lys og oppvarming, dusj og WC. Salong og kjøkkenkrok med alt som trengs for et lengre opphold.4 sengeplasser /m dyner+puter. Mulighet for ekstraseng

Hytte D/WC 5 sengs
Tømmerhytter med elektrisk lys og oppvarming, dusj og WC. Salong og kjøkkenkrok. Komfyr, kjøleskap og alt som trengs for et lengre opphold.5 sengeplasse /m dyner+puter. Mulighet for ekstraseng

Hytte M/stor 4 sengs
Hytter med enkel standard. Uten vann, men har kjøleskap.

Hytte små 4 sengs
Hytter med enkel standard. Uten vann, men har kjøleskap.

Caravanplass og Teltplass

Flotte plasser med tilgang til strøm

Velkommen til Pluscamp Namsos Camping!

Gi din stemme til denne campingplassen i kåringen "Folkets favoritt-campingplass"

Klikk på symbolet for å gi campingplassen din stemme i kåringen "Folkets favoritt-campingplass". Stemmene telles opp 1.mai 2020.