Orsand camping

  • © Orsand camping
    © Orsand camping

Campingplassfakta

Dropin for bobil, vogn eller telt: 
10
Sesongplasser: 
91
Utleie oppstillingsplass hele året
Utleie sesongplass hele året
Åpen: 
Helårsåpent
Høysesong: 
01.05-30.09

Kart

Kart-koordinater: 63.618317, 10.737219

Kontakt

Telefon: 
+47 97 72 17 56
Adresse: 
Orsandvegen 154
Sted: 
7633 Frosta
E-post: 

Områdekart

Del denne siden:

Orsand camping

Mon tro om camping kan oppsummeres med no' sånt som; Det må enten være noe helt utenom det vanlige, eller akkurat som ellers... Dette er en mulighet til å gå for "utenom det vanlige" for her er en camping i Trøndelag som nå kan tilby tomter med husvogner. Skulle du være i markedet for en fastplass er dette rett så spennende; De kan tegnes etter ønske - og jammen meg kan man få en "nøkkelferdig" løsning - riktig så fiffig.
Naturligvis er dette en herlig plass også for en døgngjest, og vi befinner oss på halvøya i Trondheimsfjorden som regnes som Trondheims kjøkkenhage, så du drar ikke sulten herfra! Ta en titt på Orsand Camping selv da vel!

Orsand Camping ligger ca 6 km nord for Frosta sentrum i Nord-Trøndelag. Frosta er en utpreget jordbruksbygd, og omtales ofte som Trondheims kjøkkenhage. Her kan du nyte stilheten, ta del i den spennende historien til Frosta og oppleve vakker natur gjennom Frostastien.

Bare en kort kjøretur unna campingplassen finner du blant annet Tautra som er best kjent for Tautra kloster. Ikke langt fra ruinene ligger i dag et nytt cistercienserkloster.

På Orsand camping finner du ca 70 fastgjestplasser. Disse plassene er tilgjengelig hele året. Ta kontakt hvis du ønsker en fastplass hos oss. Vi har også flere dropin plasser både for telt, campingvogn og bobil.

Her finner du et nedlastbart oversiktskart over campingplassen.

Barnas camping

Frosta og Orsand Camping er et virkelig ferieparadis for de minste. Her er det store grøntområder, bademuligheter, lekeplasser og trampoliner. Campingplassens egen sauefamile er alltid til stor glede for våre yngste gjester.

Tautra

Tautra er kanskje idag mest kjent for Tautra kloster, restene av et cistercienserkloster. Ikke langt fra ruinene av gamle Tautra kloster ligger i dag et nytt cistercienserkloster. Her kan du lese mer om Tautra.

Historiske Frosta

Frosta innehar en viktig rolle i Trøndelags historie, idet Norges eldste lagting, Frostatinget, hadde sitt sete her, i nærheten av middelalderkirken Logtun kirke. Her kan du lese mer om Historiske Frosta.

Frostastien

Frostastien med sine 22 km går gjennom et flott kulturlandskap. Her kan du lese mer og finne turforslag.

Kom å nyt stilheten hos oss i vakre omgivelser - Velkommen til Orsand Camping.

Gi din stemme til denne campingplassen i kåringen "Folkets favoritt-campingplass"

Klikk på symbolet for å gi campingplassen din stemme i kåringen "Folkets favoritt-campingplass". Stemmene telles opp 1.mai 2020.

Bildegalleri

© Orsand camping
© Orsand camping
© Orsand camping
© Orsand camping
© Orsand camping
© Orsand camping
© Orsand camping
© Orsand camping
© Orsand camping
© Orsand camping

Nøkkelopplysninger

Reservasjon av oppstillingsplass er mulig
Reservasjon av teltplass er mulig
Hunder er velkommen
Rom for funksjonshemmede
Familiebaderom
Utslagskum for tømming bærbart toalettsystem (Porta Potti)
Badeplass
Turløyper
Egnet for fisking
Norsk
Engelsk