Langnes Camping

  • © Langnes Camping
    © Langnes Camping
Klassifisert til 4 stjerner av NHO Reiseliv

Campingplassfakta

Hytter/rorbuer: 
12
Leiligheter: 
0
Rom/motellrom: 
6
Dropin for bobil, vogn eller telt: 
50
Sesongplasser: 
12
Utleie hytte/rorbu hele året
Utleie leiligheter/rom hele året
Utleie oppstillingsplass hele året
Utleie sesongplass hele året
Åpen: 
Helårsåpent
Fullserviceperiode: 
01.06-15.08

Kart

Kart-koordinater: 64.459833, 12.313194

Kontakt

Telefon: 
+47 47 68 83 33
Adresse: 
Langnes
Sted: 
7870 Grong

Områdekart

Kjede-tilhørighet

Norsk bobil og Caravan Club
Camping Key Europa
Del denne siden:

Velkommen til Langnes Camping

Campingen ligger i Grong Kommune i Trøndelag, like ved elva Sanddøla og det bare to kilometer fra Namsen, Norges beste lakseelv. Campingen ligger kun en kilometer fra E6, i rolige omgivelser og fin natur.

To kilometer fra Campingen finner du Grong sentrum, der er det vertshus, restauranter, kafeer, kjøpesenter, bilverksteder, polutsalg, togstasjon med mer. Vi har et tett samarbeid Grong Skisenter, her kan du overnatte hos oss og bruke dagene på å utforske de 15 forskjellige nedfartene, eller nyte flotte turer på ski med oppkjørte løyper innover fjellet. Priser og mer informasjon finner du på våre nettsider.

Kjører du 40 km nordover kommer du til Namsskogan Familiepark, en stor og flott dyrepark hvor du finner de fleste av dyrene i norsk natur. Kjører du 50 km vestover, kommer du til Rockebyen Namsos. Her kan du shoppe i flere butikker eller bade i et stort svømmeanlegg inne i fjellet.

Langnes camping tilbyr rask og moderne internett til alle sine gjester. Internett-tjenesten er tråløs, og det er god dekning på hele området. Tjenesten er gratis for alle gjester.

Servicebygg

Det ene servicebygget inneholder resepsjon og kiosk, der det er et lite utvalg dagligvarer og ferske brødvarer. Sanitæravdeling med WC, dusj og vaskeplasser.

Eget familierom og en egen avdeling for barn i sanitærbygget.

For sportsfiskere har vi et eget rom med frysemuligheter for laksen og plass for slakting og behandling. Tømmerom for kjemikalietoaletter. Det andre servicebygget er nytt med vaskerom utstyrt med helautomatisk industri vaskemaskin og tørketrommel, samt et moderne kjøkken med spiseplasser både inne og ute.

Fasiliteter/Aktiviteter

Bor du på Langnes Camping er du midt i lakse-eldoradoet. Campingen ligger ved Sanddøla og bare to kilometer fra Namsen. Norges beste lakseelv. Her kan du sitte ved elvekanten og se laksen hoppe oppover elven. Drar du 15Km nordover kommer du til Namsen Laksakvarium, her kan du spise en deilig laksemiddag, mens du ser laksen svømmer rund i akvariet.

I nærheten av campingen finner du også flotte turstier og sykkelstier. Her kan du sykle langs elven eller inn til sentrum. Eller kanskje det frister med en skogstur eller fjelltur? Mulighetene er mange.

Rett nedenfor campingen ligger en fin sandstrand med stor aktivitet om sommeren, bading, strandvolleyball og selvsagt fiskemuligheter deler av sesongen. Her er det både landgrunt å dypt, så det passer for alle i familien. Og kanskje ser du en Laks eller to om du tar med deg snorkelutstyret og dykker litt.

Du finner også en lekeplass, hvor barna kan møtes og utfordre sine fantasier og grenser.

Hytter:

Type 1: Hytter med et soverom med køyesenger for fire. Sovesofa i oppholdsrommet. Bad med dusj/WC. Kjøkken med kopper og kar. Kjøkkenbord og stuekrok. Egen bod og terrasse.

Type 2: Hytter med to soverom hvorav det ene er med dobbeltseng, det andre med køyeseng for to. Sovesofa i oppholdsrommet. Innlagt vann, minikjøkken, kopper/kar og dyner/puter. Sanitærbygget ligger bare 30 meter unna.

Type 3:Et-roms hytter med to senger, innlagt vann, minikjøkken, kopper/kar og dyner/puter. Sanitærbygget ligger bare 30 meter unna.

Camping:

Caravanplassene er på 100- 120 m², noen med fin utsikt over elva. Vi har 50 plasser med uttak for strøm og avløp for spillvann. Plass for vask av bil og vogn. Muligheter for langtidsoppstilling av vogner.

Bobilplassene er på 100-m², noen med fin utsikt over elva. Vi har 50 plasser med uttak for strøm, avløp for spillvann. Egen quickstop hvis du skal bo bare natten over for en rimelig døgnpris. Eget område for telt med strøm og drikkevann.

Gi din stemme til denne campingplassen i kåringen "Folkets favoritt-campingplass"

Klikk på symbolet for å gi campingplassen din stemme i kåringen "Folkets favoritt-campingplass". Stemmene telles opp 1.mai 2020.

Bildegalleri

© Langnes Camping
© Langnes Camping
© Langnes Camping
© Langnes Camping
© Langnes Camping
© Langnes Camping
© Langnes Camping
© Langnes Camping

Servicetilbud

Bobil
Campingvognplasser
Teltområde
Reservasjon av hytte/leilighet/rom er mulig
Tilgang til strøm
Fastplasser
Hunder er velkommen
Hytter til utleie
Leilighet/Rom til utleie
Motellrom til utleie
Rom for funksjonshemmede
Familiebaderom
Oppvask v/k vann
Kokemuligheter
Stekeovn
Mikrobølgeovn
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Tørketrommel
Utslagskum for tømming bærbart toalettsystem (Porta Potti)
Mulighet for tilslutning til trådløs internett
Kiosk maks 1 km fra plassen
Lekeplass
Bademuligheter, maks 5 km fra plassen
Slalåm
Langrennsløyper
Egnet for sykling
Turløyper
Egnet for fisking
Vi aksepterer Bank Axept
Vi aksepterer Visa
Vi aksepterer Mastercard