Aglen Camping

  • © Aglen Camping
    © Aglen Camping
Klassifisert til 3 stjerner av NHO Reiseliv

Campingplassfakta

Hytter/rorbuer: 
12
Dropin for bobil, vogn eller telt: 
30
Sesongplasser: 
28
Utleie hytte/rorbu kun sommer
Utleie oppstillingsplass kun sommer
Utleie sesongplass kun sommer
Åpen: 
Sommeråpent
Periode: 
01.05-30.09
Høysesong: 
01.07-31.08
Fullserviceperiode: 
01.06-31.08

Kart

Kart-koordinater: 64.633770, 11.061750

Kontakt

Telefon: 
+47 47 97 39 11
Adresse: 
Aglenveien 1478
Sted: 
7819 Fosslandsosen

Områdekart

Kjede-tilhørighet

Camping Key Europa
NAF-camping
Del denne siden:

Aglen Camping

Er du blant dem som synes camping og dykking går hånd i hånd? Eller synes du fisking, fjellturer eller en porsjon flott natur gir ro i sjela? Da skal du rett og slett ta en titt på Aglen Camping for å kjenne på suget etter en ny campingtur :)
Her ute i havgapet, på utsiden av Otterøya i Trøndelag kan de friste med herlige naturopplevelser; Man kan gå så langt som å si at det finnes ikke dårlig vær - bare fantastiske muligheter for nye campingopplevelser!

Aglen Camping ligger ytterst på Otterøya, 40km fra Namsos. Her er det mange muligheter for fjellturer og store naturopplevelser, fine fiskemuligheter i ferskvann og på havet, gode dykkeforhold, utleie av båter, storkiosk, lekepark med trollpark og et moderne sanitæranlegg.

Friluftsliv

For den som liker å vandre i skog og fjell har Otterøya mye å by på. Den 143 km2 store øya er godt skogkledd, og fjellene er mange. Et paradis for den som liker fjell og natur. Dyrelivet her på kysten er enormt rikt. Havørna kan man se speide etter fisk og andre bytter, noe som er et fantastisk syn. Otterøya har Nordens nordligste hjortestamme, hjorten er ofte å se på åkrene hvor den beiter. Det er også muligheter for å se elg og rådyr.

Trollpark og lekepark

På Aglen Camping finnes en trollpark med figurer fra kjente eventyr, som ”De 3 bukkene bruse”. Ved trollparken finner du også en lekepark, med forskjellige lekeapparater hvor ungene kan boltre seg.

Dykking

På Aglen Camping er det masse fine fasiliteter for dykkere for eksempel: båt, dusj, kjøkken, husrom og butikk. Det er også veldig god lagringskapasitet for dykkerutstyr her på Aglen Camping. Det er muligheter for å leie båter eller ta med egne. Dykkere som har vært her sier at det er utrolig flotte veggdykk, et rikt sjøliv, og ekstrem god sikt. At det er muligheter for masse fine naturdykk, og det er bra med sjømat! Og at det stort sett er bare å hoppe uti hvor som helst og du vil finne, noe spennende og se på. Det sies også at for dykke her kreves ingen spesielle ferdigheter, dvs. du kan finne noe for alle typer dykkere!

Fiske

Det er fine muligheter for havfiske her på Aglen, de vanligste fiskearter er torsk, sei, uer og hyse. Men her finnes også laks, ørret, kveite, makrell, sild m.m. Det er utleie av båter på campingen, men du kan også fiske fra svaberget.

Havfrua selskapslokaler

Lokalene rommer 50stk. Lokalene er ofte brukt for selskap som konfirmasjon, bursdagsfeiringer mm. Ved ønsker og behov setter vi opp pakkepriser for leie av havfrua med hytter for overnatting.
Lokalene kan også benyttes som konferanserom mm.

Våre hytter

Hyttene ligger et par hundre meter fra havet, de største hyttene ligger med panoramautsikt ut over folla. Her fra kan du blant annet se hurtigruten passere. Hyttene finnes i fra 2 til 4 stjerner, og fra 12m² og opp til 54m² Alle hyttene er utstyrt med komfyr, kjøleskap og kjøkkenredskaper.

Velkommen til Otterøya - velkommen til Aglen Camping

Gi din stemme til denne campingplassen i kåringen "Folkets favoritt-campingplass"

Klikk på symbolet for å gi campingplassen din stemme i kåringen "Folkets favoritt-campingplass". Stemmene telles opp 1.mai 2020.

Bildegalleri

© Aglen Camping
© Aglen Camping
© Aglen Camping
© Aglen Camping
© Aglen Camping
© Aglen Camping
© Aglen Camping
© Aglen Camping
© Aglen Camping
© Aglen Camping
© Aglen Camping
© Aglen Camping
© Aglen Camping

Servicetilbud

Bobil
Campingvognplasser
Teltområde
Reservasjon av hytte/leilighet/rom er mulig
Reservasjon av oppstillingsplass er mulig
Fastplasser
Hunder er velkommen
Rom for funksjonshemmede
Familiebaderom
Utslagskum for tømming bærbart toalettsystem (Porta Potti)
Bademuligheter, maks 5 km fra plassen
Turløyper
Egnet for fisking
Utleie av båter/kanoer