Åsholmen Camping

  • © Åsholmen Camping
    © Åsholmen Camping
Klassifisert til 3 stjerner av NHO Reiseliv

Campingplassfakta

Hytter/rorbuer: 
4
Dropin for bobil, vogn eller telt: 
12
Sesongplasser: 
75
Utleie hytte/rorbu kun sommer
Utleie oppstillingsplass kun sommer
Utleie sesongplass kun sommer
Åpen: 
Sommeråpent
Periode: 
01.04-30.09

Kart

Kart-koordinater: 63.664792, 10.875421

Kontakt

Telefon: 
+47 41 32 09 47
Alternativt nummer: 
+47 91 15 69 99
Adresse: 
Åsholmen
Sted: 
7633 Frosta

Områdekart

Kjede-tilhørighet

Camping Key Europa
Del denne siden:

Velkommen til Åsholmen Camping

Åsholmen Camping ligger på den naturskjønne Frosta. Frosta er også kjent som Trondheims kjøkkenhage, dette på grunn av mulighetene for å få tak i ferske og mange grønnsaker.

Hos oss finnes det 75 fastplasser for vogn, og vi har 8 korttidsplasser med strøm + 4 plasser uten strøm, hvor det er plass for telt, vogn eller bobil. Vi har 4 flotte hytter i forskjellige standarder. Samme hvor du er på plassen er det aldri over 100m ned til sjøen.

Vi har to plasser det går å bade, når temperaturen tilsier det. Begge er sandstrand, den ene er best ved flo sjø, den andre er best ved fjæra sjø. Vi har også 2 flotte lekeplasser til barna. En som er for de små barna, og en for de litt større barna / ungdom. Med trampoliner, husker og andre lekeapparater. I tillegg har vi en liten fotballbane.

Flytebrygge

Vi har en liten flytebrygge, hvor det er mulighet til legge til med egen båt. Det er også muligheter for å låne en robåt hos oss for å ta en tur på fjorden, eller kanskje for å fiske. Vi har også mulighet til å få fryst ned fisken du får.

Kiosk og resepsjon

Vi har en kiosk på plassen, der du kan kjøpe litt forskjellig. Kaffeservering, pizza, is, brus og gotteri for å nevne noe. Vi har også avissalg av Adressa og Trønderavisa. Hver fredag kveld er det bestilling av ferske rundstykker for levering om lørdagen kl 10:00. Skulle det være noe du trenger, kan vi være behjelpelig med å skaffe det til neste dag, hvis mulig.

Sanitær og vask

Vi har et stort servicebygg med toaletter og dusjer. Her finner du tømmerom for kjemikalietoalett. Du finner også et rom hvor det er mulighet for å vaske og tørke klær. Det eldre servicebygget har HC toaletter og familie dusj.

Veien hit

For å finne frem til oss her på nordsiden av Frosta, kjører du Rv 61 og tar av ved skiltet til oss. Deretter er det 3 km med grus veg, og da er du kommet frem til et naturskjønt og rolig område. Vi har ingen gjenomgangstrafikk som støyer. Vi ligger ved sjøen og ved fjellet, med muligheter for å bruke disse til rekreasjon. Vi har et yrende fugleliv rundt omkring hele campingen.

Våre hytter

Hytte 1 og 2: Disse ligger lengst unna sevicebygget. Det finnes en vannkrane ute mellom hyttene. Disse to hyttene har to rom, 1 soverom med 2 køyer, totalt 4 sengeplasser. I det andre rommet finnes det en kjøkkenkrok med kokemuligheter og kjøleskap. Sitteplasser til alle ved bordet.

Hytte 3: Disse er de som ligger nærmest sevicebygget. Også her finnes det en vannkrane ute mellom hyttene. Disse hyttene har et stort rom med sengeplass til 5 stykker, kjøkkenkrok med koke muligheter og kjøleskap. Stort spisebord med sitteplasser.

Hytte 6: Denne hytta har 2 soverom, totalt soveplass til 7 personer. Bad med dusj og wc. Stor stue med sofakrok til Tv'en. Spisebord med sitteplasser til alle. Stor kjøkkenkrok med det meste av utstyr, komfyr, kjøl/fryseskap og micro.

Nyt stillheten hos oss - velkommen til Åsholmen Camping

Gi din stemme til denne campingplassen i kåringen "Folkets favoritt-campingplass"

Klikk på symbolet for å gi campingplassen din stemme i kåringen "Folkets favoritt-campingplass". Stemmene telles opp 1.mai 2020.

Bildegalleri

© Åsholmen Camping
© Åsholmen Camping
© Åsholmen Camping
© Åsholmen Camping
© Åsholmen Camping
© Åsholmen Camping
© Åsholmen Camping
© Åsholmen Camping
© Åsholmen Camping
© Åsholmen Camping
© Åsholmen Camping
© Åsholmen Camping
© Åsholmen Camping
© Åsholmen Camping
© Åsholmen Camping

Servicetilbud

Bobil
Campingvognplasser
Teltområde
Reservasjon av hytte/leilighet/rom er mulig
Reservasjon av oppstillingsplass er mulig
Reservasjon av teltplass er mulig
Tilgang til strøm
Fastplasser
Hunder er velkommen
Hytter til utleie
Rom for funksjonshemmede
Familiebaderom
Oppvask v/k vann
Vaskemaskin
Tørketrommel
Utslagskum for tømming bærbart toalettsystem (Porta Potti)
Mulighet for tilslutning til trådløs internett
Kiosk maks 1 km fra plassen
Kafé maks 1 km fra plassen
Ballbane
Trampoline
Sandkasse
Lekeplass
Bademuligheter, maks 5 km fra plassen
Egnet for sykling
Turløyper
Egnet for fisking
Utleie av båter/kanoer
Vi snakker norsk
Vi snakker tysk
Vi snakker engelsk
Vi aksepterer Bank Axept
Vi aksepterer Visa
Vi aksepterer Mastercard
Vi aksepterer Diners Club