Pluscamp Hauganfjæra Camping

 • © Pluscamp Hauganfjæra Camping
  © Pluscamp Hauganfjæra Camping
 • © Fortunaweb AS / Pluscamp Hauganfjæra Camping
  © Fortunaweb AS / Pluscamp Hauganfjæra Camping
 • © Fortunaweb AS / Pluscamp Hauganfjæra Camping
  © Fortunaweb AS / Pluscamp Hauganfjæra Camping
 • © Pluscamp Hauganfjæra Camping
  © Pluscamp Hauganfjæra Camping
Klassifisert til 4 stjerner av NHO Reiseliv

Campingplassfakta

Leiligheter: 
5
Dropin for bobil, vogn eller telt: 
60
Sesongplasser: 
246
Utleie hytte/rorbu hele året
Utleie leiligheter/rom hele året
Utleie oppstillingsplass hele året
Utleie sesongplass hele året
Åpen: 
Helårsåpent
Høysesong: 
15.05-30.08

Kart

Kart-koordinater: 63.540700, 10.644900

Kontakt

Telefon: 
+47 95 17 63 88
Adresse: 
Neset
Sted: 
7633 Frosta

Områdekart

Kjede-tilhørighet

Norsk bobil og Caravan Club
Pluscamp
Camping Key Europa
Del denne siden:

Pluscamp Hauganfjæra Camping

Hekser kan gjerne legge inn Bloksberg på GPS'en på sopelimen :) Alle andre bør sjekke ut vårt rett så nye fylke Trøndelag, og Hauganfjæra Camping ytterst på Frosta. Vi kan garantere at det nå er trygt her, både for hekser og helt vanlige folk - selv om det ikke alltid har vært slik! Dette er historisk grunn; Her ble hekser brent på 1600-tallet! Heksetesten var ganske finurlig - man ble bundet på hender og føtter og kastet i sjøen. De som sank var uskyldige. Tungt for å puste, men i alle fall uskyldig... Dramatikk til side - Sjekk ut trivelige Trøndelag og Frosta!

Kun en times kjøring fra Trondheim finner du Hauganfjæra Camping. Campingplassen er idyllisk plassert ytterst på Frosta-halvøya. Frosta er en utpreget jordbruksbygd, og omtales av mange som "Trondheims kjøkkenhage".

Frosta innehar også en svært viktig rolle i Trøndelags historie. Det var her Norges eldste lagting - Frostatinget hadde sitt sete. I umiddelbar nærhet til campingplassen finner du middelalderkirken Logtun samt den lille øya Tautra med rester av Tautra Kloster.

Hauganfjæra Camping har blitt en svært ettertraktet camping for faste plasser, og vi har derfor utvidet områdene for faste plasser de siste årene. Tilsammen tilbyr vi nå 250 flotte plasser til våre faste gjester - alle med utsikt til sjøen.

Det var far til Torleif som startet med camping her for 50 år siden. I begynnelsen var det telt og lite campingvogner. I våre dager ser vi at campingvognene blir bare større og større. De aller fleste ønsker seg spikertelt med en gang og lager seg fine plasser. Det er Torleif som i dag driver campingen sammen med sin familie.

Aktiviteter

Frosta byr også på flotte muligheter både for den tur-interesserte og den fiskeinteresserte.

For barna kan vi friste med en 4H gård i nærheten. Vi har også masse andre akrtiviterer for barna, med hoppepute (sommerhalvåret), lekeområder og ikke minst en liten saue-familie som besøker oss hver sommer.

Hauganstua

Utleielokale med moderne kjøkken med en kapasitet på max 50 personer. Egner seg godt til små arrangement som møter, selskap, seminar og kurs / konferanse. Mulighet for Bredbånd og parabol.

Vi har skjenkebevilgning og kan ordne med Catering og servering.

I høysesongen bruker vi Hauganstua selv til ulike arrangement. Utenom dette er det mulighet for å leie Hauganstua med eller uten leilighetene til f.eks samlinger, bryllup eller et lystig lag.

Våre apartementsleiligheter

Vi har 5 nye apartementsleiligheter som vi leier ut. 3 små med 4 sengeplasser og 2 store med 6 sengeplasser. Alle leilighetene har alt det utstyret du trenger for å ha en komfortabel ferie.

Leilighetene har også mulighet for bredbånd og parabol. Skulle dere ønske sengeklær kommer dette i tillegg til døgnleien. Dyner og puter er det der. Alle leilighetene har balkong med fin utsikt til Trondheim.

Camping

Kommer du tilreisende med bobil/vogn/telt kan vi tilby fantastiske døgnplasser rett ved strandkanten.

Velkommen til Pluscamp Hauganfjæra Camping!

Video

Gi din stemme til denne campingplassen i kåringen "Folkets favoritt-campingplass"

Klikk på symbolet for å gi campingplassen din stemme i kåringen "Folkets favoritt-campingplass". Stemmene telles opp 1.mai 2020.