Lærdal Ferie- og Fritidspark

  • © Lærdal Ferie- og Fritidspark
    © Lærdal Ferie- og Fritidspark
  • © Lærdal Ferie- og Fritidspark
    © Lærdal Ferie- og Fritidspark
Klassifisert til 4 stjerner av NHO Reiseliv

Campingplassfakta

Hytter/rorbuer: 
19
Leiligheter: 
10
Rom/motellrom: 
29
Dropin for bobil, vogn eller telt: 
100
Sesongplasser: 
0
Utleie hytte/rorbu hele året
Utleie leiligheter/rom hele året
Utleie oppstillingsplass hele året
Åpen: 
Helårsåpent
Periode: 
15.01-15.12
Høysesong: 
01.06-31.08
Fullserviceperiode: 
15.01-15.12

Kart

Kart-koordinater: 61.100444, 7.472861

Kontakt

Telefon: 
+47 57 66 66 95
Adresse: 
Grandavegen 5
Sted: 
6887 Lærdal

Kjede-tilhørighet

Norsk bobil og Caravan Club
Camping Key Europa
NAF-camping
Del denne siden:

Velkommen til Lærdal Ferie- og Fritidspark

Lærdal Ferie- og Fritidspark tilbyr komplette opplevingar. Enten det er på ferie-, fritid- eller firmareise. Vi har overnatting på alle nivå, frå camping til høg standard hytter og leiligheiter.

Lærdal og området rundt oss er godt tilrettelagt for aktiv ferie som vandring, sykling, klatring, breturar, fisking og anna båtliv. Har du ikkje med utstyr til aktive opplevingar sjølv, får du leigd både syklar, trøbilar, båtar etc. på Lærdal Ferie- og Fritidspark. Elles tilbyr vi ei rekkje guida turar.

Vi har topp kulissar for maling, teikning, fotografering, faunainteresser eller berre nyte roen! Du finn eit stort antall natur- og kulturattraksjonar både i Lærdal og i området som t.d. Sognefjorden, Jostedalsbreen, Vettisfossen, Gamle Lærdalsøyri, Flåmsbana, Borgund Stavkyrkje, historiske vegar som Kongevegen over Filefjell og "Snøvegen" over Aurlandsfjellet.

Hjå oss finn du også ein flott restaurant som fokuserer på lokal mat.

Motorikpark™ Lærdal

Velkommen til nordens første Motorikpark™

Leik og trening for små barn (2-10 år) og store barn (10-100 år)! Her ligg det til rette for morosam leik og trening i flotte naturomjevnader i fjordkanten av Lærdalsfjorden. Motorikkparken ligg vis à vis Lærdal Ferie- og Fritidspark med adresse Grandavegen 5, 6887 Lærdal.

Motorikkparken byr på trening og bevelgelse for alle generasjonar og nivå. Alt i frå barnehage til pleie- og rehabpasientar og toppidrettsutøvarar. Du bestemmer sjølsagt i kva tempo og kva apparatar du ønskjer å bruke sjølv.

I motorikkparken kan ein klatre, balansere, køyre tråbil, trene styrke i eigen styrkepaviljong for å nemne nokre mulegheiter. Om du ønskjer rettleiing i bruk av apparatane, treningsveiledning aleine, saman med ein ven eller gruppe, tilbyr vi også timer med personleg trenar. For å lesa meir om motorikkparken, kan de sjå: www.motorikkpark-laerdal.no

Camping

Vår campingplass har ca 100 oppstillingsplassar for bubilar, campingvogner og telt. 80 straumuttak. Våre sanitæranlegg er bygd i slitesterke og hygieniske materialer, det meste er flislagt. Plassen er flat med grasplen og asfalterte internvegar og som gjev lett tilkomst for både små og store køyretøy.

Oppstillingsplassen eignar seg og godt til treff som t.d. bubil- og caravantreff, bil- og busstreff.

Leiligheiter

Alle våre leiligheiter (10 stk.) har høg standard med bad (dusj, wc), kjøkkenkrok m/utstyr, stove med TV. Terrasse med hagemøbler. Fri tilgang til trådlaust internett. Leiligheitene har open løysing mellom sovedel og stovedel. Kjøkkenkrok. Maksimum soveplassar; 3 vaksne evnt. 2 vaksne og 2 barn.

Motell økonomirom

Våre motellrom/økonomirom har dusj og wc på alle rom. Romma har 2 enkle senger og ein dobbel sovesofa. Baderomma har mellomstandard med baderomsvegger. Kvart rom er ca 16 kvm. Total kapasitet er 29 rom med 2 senger + sovesofa med opptil 2 sengeplassar. Motellet har store felles opphaldsrom med kjøkken/spisesal for sjølvhushald, utstyr kan lånast/leigast i resepsjonen, felles TV-rom.

Hytter

Alle våre hytter (19 stk.) har høg standard med bad (dusj, wc), utstyrt kjøkken, stove med TV. Terrasse med hagemøbler. Fri tilgang til trådlaust internett. Hyttene varierar frå 1 til 2 soverom og nokre har hems med vanleg trapp opp til hemsen. Maksimum soveplassar varierar frå 4 til 7.

Hunder er velkommen på campingplassen, men ikke i hytter/leiligheter/rom.

Hytter type A: Hytter bygd i 1996 - 1999. Hyttene er bygd i gamal stil som trehusbebyggelsen på Gamle Lærdalsøyri. Byggematerialer er av høg kvalitet. Flislagte bad. Kvar hytte er ca 50 kvm. Hyttene har dusj, wc, utstyrt kjøkken, stove med TV.

Hytter type B: Hytter bygd i 1996 - 1999. Hyttene er bygd i gamal stil som trehusbebyggelsen på Gamle Lærdalsøyri. Byggematerialer er av høg kvalitet. Flislagte bad. Kvar hytte er ca 45 kvm.
Hyttene har dusj, wc, utstyrt kjøkken, stove med TV.

Hytter type C: Hytter bygd i 2003 - 2004. Hyttene er bygd i gamal stil som trehusbebyggelsen på Gamle Lærdalsøyri. Byggematerialer er av høg kvalitet. Flislagte bad. Alle hyttene er bygd på eitt plan. Kvar hytte er ca 50 kvm. Hyttene har dusj, wc, utstyrt kjøkken, stove med TV.

Hytter type D: Hytter bygd i 2003 - 2004. Hyttene er bygd i gamal stil som trehusbebyggelsen på Gamle Lærdalsøyri. Byggematerialer er av høg kvalitet. Flislagte bad. Alle hyttene er bygd på eitt plan. Kvar hytte er ca 38 kvm. Hyttene har dusj, wc, utstyrt kjøkken, stove med TV.

Velkomen til Lærdal og Lærdal Ferie- og Fritidspark!

 

Video

Gi din stemme til denne campingplassen i kåringen "Folkets favoritt-campingplass"

Klikk på symbolet for å gi campingplassen din stemme i kåringen "Folkets favoritt-campingplass". Stemmene telles opp 1.mai 2020.

Bildegalleri

© Lærdal Ferie- og Fritidspark
© Lærdal Ferie- og Fritidspark
© Lærdal Ferie- og Fritidspark
© Lærdal Ferie- og Fritidspark
© Lærdal Ferie- og Fritidspark
© Lærdal Ferie- og Fritidspark
© Lærdal Ferie- og Fritidspark
© Lærdal Ferie- og Fritidspark
© Lærdal Ferie- og Fritidspark
© Lærdal Ferie- og Fritidspark
© Lærdal Ferie- og Fritidspark

Nøkkelopplysninger

Oppstillingsplass bobil
Oppstillingsplass campingvogn
Teltplasser
Reservasjon av hytte/leilighet/rom er mulig
Reservasjon av oppstillingsplass er mulig
Reservasjon av teltplass er mulig
Tilgang til strøm
Hunder er velkommen
Rom for funksjonshemmede
Oppvaskkum med varmt vann
Kokemuligheter
Stekeovn
Vaskemaskin mot betaling
Tørketrommel mot betaling
Postservice
Veksling av valuta
Mulighet for TV på hytter
Utslagskum for tømming bærbart toalettsystem (Porta Potti)
Tømming bobil
Mulighet for tilslutning til trådløs internett
Internett-kafé
Kiosk maks 1 km fra plassen
Kafé maks 1 km fra plassen
Restaurant maks 1 km fra plassen
Lekeplass
Badeplass
Sykkelmuligheter
Utleie sykkel
Turløyper
Egnet for fisking
Utleie av båter
Utleie av fiskeutstyr
Norsk
Tysk
Engelsk
Polsk
Nederlandsk
Russisk
Bank Axept
Visa
Mastercard
American Express