Førde Gjestehus og Camping

  • © Førde Gjestehus og Camping
    © Førde Gjestehus og Camping
Klassifisert til 3 stjerner av NHO Reiseliv

Campingplassfakta

Hytter/rorbuer: 
19
Leiligheter: 
6
Rom/motellrom: 
16
Dropin for bobil, vogn eller telt: 
45
Utleie hytte/rorbu hele året
Utleie leiligheter/rom hele året
Utleie oppstillingsplass hele året
Utleie sesongplass hele året
Åpen: 
Helårsåpent

Kart

Kart-koordinater: 61.449471, 5.892556

Kontakt

Telefon: 
+47 46 80 60 00
Adresse: 
Kronborgvegen 44
Sted: 
6813 Førde

Video

Del denne siden:

Førde Gjestehus og Camping

Over eit fjell - Gjennom ein tunnel - Over ei bru, ja der bur du - Håper du veit kor heldig du e... Nå er det mange av den yngre generasjon som for lengst har forstått hvilken landsdel vi er i. Artistene Vilde og Anna fra MGP jr er fra Nordfjordeid, mens denne campingen er noe lengre sør - i Førde. Og her er det rock 'n roll!
Du bør ta en titt innom Førde Gjestehus og Camping, for vi har stor tro på at dette kan gi et campingminne som varer lenge. Her snakker vi rafting, go-kart, paintball og mye annen action. Er fiskestanga en kjær venn er dette også rett plass å ha base for elvene Jølstra, Gaula og Nausta er alle innen rekkevidde.

Førde Gjestehus og Camping er det perfekte utgangspunkt for ein ferie full av action, spenning og gode opplevingar. Våre samarbeidspartnarar i nærområdet tilbyr ei lang rekke med adrenalinfylte aktivitetar som passar for heile familien.

Campingplassen er lokalisert ca 200 m frå E 39 og det er berre ein spasertur til Førde Sentrum. Rett ved ligg elva Jølstra, noko som skaper ein unik atmosfære.

Førde Gjestehus og Camping er ein av dei mest besøkte overnattingsstadane i regionen og ein stor del av våre gjestar er turistar frå utlandet. Vår sentrale plassering mellom by, fjord og fjell gjer at vi ligg midt mellom fleire store attraksjonar i fylket.

Våre gjester har tilgang på trådløst internett, leige spill, minigolf, grill, leikeplass, bading i elva Jøsltra, vill og vakker natur og mykkje meir.

Førde Gjestehus og Camping har som visjon å framstå som ein av dei beste campingplassane på Vestlandet innen dei neste 5 åra. Vi har over 30 000 gjestedøgn i året og har målsetting om å nå 40 000 gjestedøgn innan 2016. Det er kort veg til fjell, sjø, villmark og naturvakkert landskap. Den sentrale plasseringa midt i fylket, gjer Førde Gjestehus og Camping til ein ideell stoppestad dersom du er på gjennomreise eller har planlagt eit lengre stopp i regionen.

Leilighet

I 2011 fullførte vi eit nybygg med 6 tre roms leiligheter, med flislagt bad, kjøkken med induksjonstopp/steikovn, kaffatrakter, oppvaskmaskin og mikrobølgjeovn. Stua er møbelert med ein skinnsofa som kan slås opp til ei dobbeltseng, eit stort spisebord, ein 40 tommer flatskjerm og breiband. I samme bygget har vi også 4 rom m/kjøkken, flislagt dusj/wc, tv og breiband. Alle fire romma har balkong.

Gjestehus

Romma har enkel standard med dusj/wc, tv, køyeseng/dobbel seng, skrivepult og garderobeskap. Dette er eit godt alternativ for deg som ynskjer eit billig overnattinsalternativ i Førde.

Hytter

Førde Camping har eit breitt utval av hytter i forskjellige prisklasser og størrelsar. Vi har alt frå ein enkel standard til topp moderne hytter med flislagt bad, induksjonstopp og flatskjerm TV. Desse hyttene er vinterisolerte og dei er leigd ut både sumar og vinter. Flere av hyttene har egen hems i tillegg til soveromma.

Camping

Om du kjem i campingbil, campingvogn eller telt, så er Førde Gjestehus og Camping eit naturlig val. Området vårt er godt egna til ta imot små og store bilar/vogner og gjestane har valet mellom parkering med eller utan strøm. Vi har sanitæranlegg med dusjar og wc, handikaptoalett m/dusj, eit kjøkken og eit vaskerom med vaskemaskiner og tørketrommel. Dersom du ynskjer å sove i telt har vi fleire usjenerte plassar nede med elva.

Velkommen til Førde Gjestehus og Camping

Gi din stemme til denne campingplassen i kåringen "Folkets favoritt-campingplass"

Klikk på symbolet for å gi campingplassen din stemme i kåringen "Folkets favoritt-campingplass". Stemmene telles opp 1.mai 2020.

Bildegalleri

© Førde Gjestehus og Camping
© Førde Gjestehus og Camping
© Førde Gjestehus og Camping
© Førde Gjestehus og Camping
© Førde Gjestehus og Camping
© Førde Gjestehus og Camping
© Førde Gjestehus og Camping
© Førde Gjestehus og Camping

Campingkjeder vi er tilknyttet

Norsk bobil og Caravan Club
Camping Key Europa

Servicetilbud

Bobil
Campingvognplasser
Teltområde
Reservasjon av hytte/leilighet/rom er mulig
Reservasjon av oppstillingsplass er mulig
Reservasjon av teltplass er mulig
Tilgang til strøm
Hunder er velkommen
Hytter til utleie
Leilighet/Rom til utleie
Motellrom til utleie
Rom for funksjonshemmede
Oppvask v/k vann
Kokemuligheter
Stekeovn
Mikrobølgeovn
Vaskemaskin
Tørketrommel
Utslagskum for tømming bærbart toalettsystem (Porta Potti)
Fasiliteter for bobiler
Mulighet for tilslutning til trådløs internett
Lekeplass
Bademuligheter, maks 5 km fra plassen
Minigolf
Slalåm
Turløyper
Utleie av båter/kanoer
Vi aksepterer Bank Axept
Vi aksepterer Visa
Vi aksepterer Mastercard