Sjølyst Marina Bobilparkering

 • © Sjølyst Marina Bobilparkering
  © Sjølyst Marina Bobilparkering

Campingplassfakta

Sanitæranlegg

Åpningstider

Åpen: 
Sommeråpent
Periode: 
01.06-15.09
Høysesong: 
01.06-15.09
Fullserviceperiode: 
01.06-15.09
 • Drop-in bobil/campingvogn: Kun sommer

Kart

Kart-koordinater: 59.918767, 10.676648

Kontakt

Telefon: 
+47 45 86 96 04
Adresse: 
Drammensveien 164
Sted: 
0277 Oslo

Bildegalleri

© Sjølyst Marina Bobilparkering
© Sjølyst Marina Bobilparkering
© Sjølyst Marina Bobilparkering
Del denne siden:

Sjølyst Marina Bobilparkering

"Med moderne jetfly kan du ha frokosten i Tokyo, lunsjen i Moskva, middagen i Oslo og bagasjen i Roma..." Men det hadde kanskje vært litt rart?? Dessuten hvem vil vel ha et moderne jetfly når man kan ha en bobil i Oslo. På Sjølyst Marina Bobilparkering er det dere som har bobil som hedres. Å oppsummere hva du kan finne på i Oslo er strengt tatt umulig, men parkerer du på Sjølyst kan det vanskelig bli mer sentralt. Og du; blir du invitert på en kopp te på Bygdøy Kongsgård kjører du gjerne ikke bobil, men OM du gjør det så er det gangavstand herfra.

Opplev Oslo med severdigheter som Viking museum, Kon Tiki museum, Folkemuseet, Fram museet, Holmenkollbakken og mye mer! Alt i umiddelbar nærhet av Sjølyst Bobil Parkering.

Sjølyst Bobil Parkering er eneste etablerte bobilparkering i Oslo og er innrettet ved sjøkanten på Sjølyst Båtopplag på vestsiden av Bygdøy.Plassen ligger idyllisk til, vestvendt og med gode solforhold langt utover kvelden. Det tar ca. 15 minutter å sykle til Oslo sentrum på egen sykkeltrase langs fjorden.

I umiddelbar nærhet til bobilparkeringen finnes alle transportmidler, tog, trikk, buss, og taxi. Det finnes også en stor bensinstasjon i området. I Karenslyst Alle, 5 minutters gange fra bobilparkeringen, finnes butikker av alle slag samt ulike smårestauranter med inne og uteservering. Ønsker man å kombinere bading, soling og turgåing, kan man vandre eller sykle på stiene utover Bygdøy der man finner flere badestrender og idylliske turstier. Det kan også være fint å fiske fra sydsiden av Bygdøy.

Bobilparkeringen har plass til ca. 250 biler og det finnes: Vann, toaletter, dusj, strøm, tømmemuligheter, griller og sittegrupper på bryggen. Plassen er stengt med bom i tiden 23.00 – 07.00.

Bestilling av plass er ikke mulig, men vi har et stort område så det er bare å komme før bommen stenger kl. 23.00. Ennå har vi ikke behøvd å  avvise noen.

Velkommen til Sjølyst Marina Bobilparkering!

Nøkkelopplysninger

 • Oppstillingsplass bobil
Tilgang til strøm
Hunder er velkommen
Rom for funksjonshemmede
 • Utslagskum for tømming bærbart toalettsystem
 • Tømming bobil
Mulighet for tilslutning til trådløs internett
Kiosk maks 1 km fra plassen
 • Badeplass
 • Sykkelmuligheter
 • Turløyper
 • Egnet for fisking
 • Egnet for padling
 • Vi aksepterer Visa
 • Vi aksepterer Mastercard

Gi din stemme til denne campingplassen i kåringen "Folkets favoritt-campingplass"

Klikk på symbolet for å gi campingplassen din stemme i kåringen "Folkets favoritt-campingplass". Stemmene telles opp 1.mai 2020.

Nyheter fra nærområdet