Randsverk Camping

  • © Randsverk Camping
    © Randsverk Camping
  • © Randsverk Camping
    © Randsverk Camping
Klassifisert til 3 stjerner av NHO Reiseliv

Campingplassfakta

Hytter/rorbuer: 
23
Leiligheter: 
6
Dropin for bobil, vogn eller telt: 
80
Sesongplasser: 
40
Utleie hytte/rorbu hele året
Utleie leiligheter/rom hele året
Utleie oppstillingsplass hele året
Utleie sesongplass hele året
Åpen: 
Helårsåpent
Høysesong: 
01.05-30.09
Fullserviceperiode: 
ca 01.05-15.10 + vinterferie og påske

Kart

Kart-koordinater: 61.730389, 9.082500

Kontakt

Telefon: 
+47 61 23 87 45
Alternativt nummer: 
+47 97 50 30 81
Adresse: 
Fjellvegen 1972
Sted: 
2680 Vågå

Kjede-tilhørighet

Camping Key Europa
Del denne siden:

Randsverk Camping

Å rusle i sandaler mens nesa viser vei mot lukten av nystekt brød... Kunne være teksten i en låt, og mang en låtskriver kan nok bli inspirert av å tilbringe tid på Randsverk Camping :) Besseggen, Glittertind og Galdhøpiggen er ikke langt unna, og hele 3 nasjonalparker ligger rundt Randsverk - naturopplevelsene står rett og slett i kø! Klatrepark, ridning eller rafting; Her på Randsverk Camping velger du det som passer deg best, også om du rett og slett bare vil slappe av og kjenne på hvilepulsen...

Randsverk ligger 750 meter over havet, sentralt plassert i forhold til fjellet, Jotunheimen Nasjonalpark og mange aktiviteter. Vi ligger rett hvor fylkesvei 51 og 257 møtes. På Randsverk finner du fjellets knutepunkt med flott kafé, velassortert butikk, hytter i alle kategorier, turistinformasjon og campingplass med helt nytt sanitæranlegg og attraktive oppstillingsplasser.

Vi er det naturlige utgangspunkt for mangfoldige ferieopplevelser og samtidig det logiske stoppested for en matbit, innkjøp og informasjon. 3 nasjonalparker ligger rundt Randsverk. De formidler en enestående og uforglemmelig storhet av norsk natur med idylliske daler, vidstrakte fjellområder og dype brespalter. Her finner du de høyeste fjell, de flotteste turer og de største opplevelser. Besseggen, Glittertind og Galdhøpiggen ligger rundt oss og det er kort vei inn til Jotunheimen Nasjonalpark direkte fra Randsverk.

Butikken har et velassortert utvalg av dagligvarer, is, brus, sjokolade og godteri. Ferskstekt brød hele dagen i hovedsesongen. Rundstykker på bestilling. Masse fiskeutstyr – alltid med gode tilbud. Vi har Norges største utvalg av MEPPS spinnere med over 100 varianter. Du finner også friluftsutstyr, fjellsko, kart, gaveartikler og souvenir.

Resepsjon for camping og hytter samt turistinformasjon finner du inne i butikken. Kaféen har middagsservering og på menyen finner du blandt annet „salma laks“, elgkarbonader, finnbiff og kylling. Vi har også familiepizza, hamburgere, pølser og pommes frites. Småretter som foreksempel karbonadesmørbrød, salattallerken, rømmegrøt og fersksmurte baquetter. Kaféen har alle rettigheter og har avtale med et tysk bryggeri. I butikken har vi ølsalg. Trådløst internett i både butikk og kafé.

Ridderspranget

5 km fra Randsverk finner du Ridderspranget. Gjennom Ridderspranget fosser elven Sjoa med iskaldt brevann fra Gjende og Jotunheimen. Kløfta er knapt 2,5 meter på det smaleste, men fjellet er glatt så her må man ferdes med forsiktighet. Ta hensyn til sikringene som er satt opp. Det går stier i vilt landskap både over- og nedenfor Ridderspranget. Ta deg også tid til å lese sagnet om Sigvat fra Kvie og Skårvangssola på tavlen ved parkeringsplassen.

Aktiviteter

Hos oss får du en aktiv ferie, og bor der hvor aktivitetene er. På Randsverk tilbyr vi massevis av muligheter for utendørs aktiviteter. Med oss som utgangspunkt kan du gå eller sykle rett ut i naturen på skogsveier og stier. Du kan ta en rafte- eller kajakktur, prøve klatreparken, ri på hest eller fiske etter fjellørret. Om kvelden tilbyr vi elgsafari. På høsten fra og med 15.9. er det småviltjakt i Langmorkje statsalmenning og Jotunheimen Nasjonalpark. Vi formidler guidede kajakk- og rafteturer samt toppturer i fjellet med brevandring. Vi har også utleie av kanoer og sykler og selger fiske- og jaktkort.

Randsverk er ikke kun en plass for massevis av aktiviteter. Hos oss finner du også stillhet og rekreasjon.

Om vinteren har du ski in / ski out til såvel alpint som langrenn.

Campingplassen

Vi har solrike og attraktive grønne arealer med flott utsikt. Campingplassen har 120 strømuttak og god plass til bobiler, campingvogner og telt. Vi har rundt 40 vogner som står hos oss hele året.

Midt på plassen ved det nye sanitærbygget er det et asfaltert område, spesielt til bobiler. Fremst på plassen har vi ballbinge/multibane på 8x16 meter med sportsgulv. Midt på campingplassen har vi en stor lekeplass med trampoline og fine lekestativer. Vi har grillhytte og uteplass med grillanlegg. Bakerst på campingen har vi ett stort areal som er velegnet til større teltgrupper. Her er det også vaskeplass for biler. Hele området er ferdig opparbeidet og har fine grønne arealer med flott utsikt. Anlegget vedlikeholdes hele sommeren.

Våre hytter og appartements

Hos oss får du overnatting i høystandard hytter og appartements med 3-4 soverom + hems og plass til 6-12 personer. Vi har stor kapasitet og forskjellige kategorier. Velg mellom  9 Sørlia-appartements, 3 Fjellro-hytter, Holberget,Lysebu, Knausen eller Trollhø. Alle med beliggenhet i samme område.  På Randsverk finner du Tronhus, hvor vi har 2 hytter.

Velkommen til Randsverk Camping!

Gi din stemme til denne campingplassen i kåringen "Folkets favoritt-campingplass"

Du ga din stemme.
Klikk på symbolet for å gi campingplassen din stemme i kåringen "Folkets favoritt-campingplass". Stemmene telles opp 1.mai 2020.