Jotunheimen Feriesenter

  • © Jotunheimen Feriesenter
    © Jotunheimen Feriesenter
  • © Jotunheimen Feriesenter
    © Jotunheimen Feriesenter
Klassifisert til 3 stjerner av NHO Reiseliv

Campingplassfakta

Åpen: 
Helårsåpent

Kart

Kart-koordinater: 61.730796, 9.117042

Kontakt

Telefon: 
+47 61 23 49 50
Alternativt nummer: 
+47 90 76 37 38
Adresse: 
Heidalsvegen 2930
Sted: 
2676 Heidal

Kjede-tilhørighet

Camping Key Europa
NAF-camping
Del denne siden:

Jotunheimen Feriesenter

Rafting, Ridning, Besseggen, Galdhøpiggen, eller muligheten til å si "Jælma luggumt" uten at noen synes det er rart... Noen ganger kommer man til en plass hvor mulighetene er så store at det er vanskelig å vite hvor man skal begynne. Jotunheimen Feriesenter er en sånn plass; Med denne campingen som base legger du nasjonalparken for dine føtter, gjerne bokstavlig talt. Har du ikke gått Besseggen er det en naturopplevelse som bør inngå, og er du interessert i mat er du nå i Arne Brimis hjemtrakter, og da kan du få mye mer enn sjalottlauk... Drøm deg til Jotunheimen - og gjør så drøm til virkelighet!

Jotunheimen Feriesenter ligger ved foten av Jotunheimen i naturskjønne omgivelser. Glimrende utgangspunkt for rafting i Sjoa, fotturer over Besseggen eller til Glittertind/Galdhøpiggen, samt  turer til Vestlandet f.eks. til Geiranger.

Jotunheimen Feriesenter ligger øverst i Heidal med gamle middelaldergårder som Kruke og nær Vågå med sin middelalderkirke.

Jotunheimen Feriesenter har 16 hytter (kat. B,C,D) med bl.a. dusj/toalett, jøtulpeis og TV. Campingplassen har 90 strømuttak til campingvogner og bobiler på angitte plasser.

Det er et sanitæranlegg av god standard, eget grillkjøkken med  grillmat og felles oppholdsrom med TV-stue.

For å komme til Jotunheimen Feriesenter kan man kjøre E6, ta av på Sjoa, 30 km. oppover RV 257, mot Heidal/Randsverk. Fra Valdresflya (RV 51)kjører man til Randsverk og kjører 2 km. nedover RV 257 , mot Heidal/Sjoa. Fra Lom, kjør RV 15 mot Vågå, følg skilting mot Valdresflya/Randsverk (RV51), ved Randsverk ta RV 257 mot Heidal/Sjoa.

Aktiviteter

Fjellturer
Jotunheimen er et ypperlig utgangspunkt for vandreturer i skog og mark, eller i høyfjellet. Det er kort vei til kjente destinasjoner som Besseggen, Glittertid og Galdhøpiggen.I nærområdet er det flott turterreng med stier.Fra campingplassen kan man også kjøre dagsturer til Geiranger og Trollstigen.

Rafting
Sjoa er en av verdens mest kjente elver for vannsport. Flere raftingselskaper finnes i området. Andre aktiviteter disse selskapene kan tilby er brevandring, grottevandring, juving og familierafting. Vi kan formidle kontakt med selskaper som tar deg med på slike opplevelser.

Fiske
Det finnes mange muligheter for fiske i både elver og vann i nærområdet. Spør i resepsjonen for gode tips. NB! Det kreves fiskekort for de fleste vann/elver. Vi har fiskestang til utleie.

Hesteridning
Det er muligheter for hel- og halvdagsturer på hesteryggen. Disse foregår i fantastisk natur i Heidal, i fjellterreng innunder Heidalsmuen og over Saukampen, med utsikt til både Rondane og Jotunheimen. For enkeltpersoner eller grupper.

Langrenn og alpint
Vinterstid er det kort vei til Lemonsjøen alpinsenter. Der er det nedfarter for både nybegynnere og trenede. Anlegget er også et godt utgangspunkt for langrenn.

Minigolfanlegg
Jotunheimen Feriesenter har 9 hulls minigolfanlegg, se info. På campingplassen er det store områder der en kan spille fotball, volleyball, badminton o.l. Det er også en egen lekeplass for barn med noen stativ og trampoline.

Hytter

Jotunheimen Feriesenter har 16 hytter av ulik kategori. 4 hytter er store, velutstyrte med bl.a. dusj/toalett, jøtulpeis og TV . 7 hytter er to-roms med 4 sengeplasser, sofa,/sofabord og med hybelkomfyr og komplett kjøkkenutstyr. Resten av hyttene er av enkel standard. Ett rom med sofa/sofabord, kjøleskap, kokeplate, tallerkner og bestikk. Det mangler kokekar og stekepanner.

Alle hyttene har uteplass/veranda med sittebenker. Alle hyttene har dyner og puter, sengetøy kan leies hos oss.

Camping

Jotunheimen Feriesenter har plass til ca. 100 enheter totalt. Det er 90 strømuttak (220v). Sanitæranlegg av god standard, og det finnes vaskemaskin og tørketrommel til leie. Campingplassen har TV-stue, grillkjøkken, kioskvarer og lekeplass m/trampoline.

Velkommen til Jotunheimen Feriesenter!

Gi din stemme til denne campingplassen i kåringen "Folkets favoritt-campingplass"

Klikk på symbolet for å gi campingplassen din stemme i kåringen "Folkets favoritt-campingplass". Stemmene telles opp 1.mai 2020.