Jotunheimen Caravan Camp

  • © Jotunheimen Caravan Camp
    © Jotunheimen Caravan Camp

Campingplassfakta

Utleie oppstillingsplass hele året
Utleie sesongplass hele året
Åpen: 
Helårsåpent

Kart

Kart-koordinater: 61.562639, 8.917861

Kontakt

Telefon: 
+47 97 00 88 77
Alternativt nummer: 
+47 90 75 85 77
Adresse: 
Heimsand 2275 Sjodalsvegen
Sted: 
2680 Vågå

Kjede-tilhørighet

Norsk bobil og Caravan Club
Del denne siden:

Velkommen til Jotunheimen Caravan Camp

Jotunheimen Caravan Camp tilbyr fjellfriskt campingliv i Jo Gjendes rike. Du finner oss ved inngangen til Jotunheimen Nasjonalpark, nærmere bestemt i Sjodalen ved Nedre Sjodalsvann.

Vi ligger midt i et av Norges vakreste og mest besøkte fjellområder. Med milevis av turløyper sommer som vinter, rett utenfor døra. I nærheten finner du Gjende og Besseggen, Lemonsjøen Skisenter, rafting i Sjoa, Juving i Veo, Ridderspranget og mange andre spennende områder.

Jotunheimen Caravan Camp er et ypperlig utgangspunkt for dine jaktopplevelser. I området er det mange muligheter for jakt og fangst.

Enten du liker å fiske i elv eller på vann har Sjodalen utallige muligheter for dette. Elva Sjoa og Russa, eller vannene Gjende, Øvre- og Nedre Sjodalsvannet, samt mange andre er kjent for sine gode fiskemuligheter og gode fangst. Jakt- og fiskekort får du kjøpt i vår butikk samt båtutleie på forskjellige vann.

Campingen er helårs åpen og tilbyr helårs, måneds og døgnleie av plasser. Vi har ledige helårsplasser på både Heimsand og Postfuru.

Vi ønsker dere velkommen til en trivelig campingopplevelse i Sjodalen!

Gi din stemme til denne campingplassen i kåringen "Folkets favoritt-campingplass"

Klikk på symbolet for å gi campingplassen din stemme i kåringen "Folkets favoritt-campingplass". Stemmene telles opp 1.mai 2020.