Bjorliheimen Hotell

  • © Bjorliheimen Hotell
    © Bjorliheimen Hotell

Campingplassfakta

Utleie hytte/rorbu hele året
Utleie leiligheter/rom hele året
Utleie oppstillingsplass hele året
Utleie sesongplass hele året
Åpen: 
Helårsåpent
Høysesong: 
Sommer, vinterferie, påskeferie
Fullserviceperiode: 
01.01-31.12

Kart

Kart-koordinater: 62.252274, 8.215906

Kontakt

Telefon: 
+47 61 24 55 61
Alternativt nummer: 
+47 90 77 03 19
Sted: 
2669 Bjorli
Del denne siden:

Velkommen til Bjorliheimen Hotell

I det naturskjønne området Bjorli, i skille mellom Gudbrandsdalen og Romsdalen, er dette 25 år gamle hotellet med sitt særpregede eksteriør og interiør sentralt beliggende.

Bjorliheimen Hotell og Møtesenter er et av svært få norske avholdshoteller. Her legges det til rette for at gjester skal oppleve et opphold også preget av den stillhet og ro som til enhver tid er ønskelig og behov for.

Her, 600 m.o.h. er også vinteren ekstra lang og har dermed en skisesong som vanligvis varer fra midten av november til midten/slutten av april. Bjorli Alpinanlegg og velpreparerte bortover-løyper sammen med slakke og samtidig høytliggende fjellpartier gir en mengde muligheter for enhver skientusiast.

Tog og buss fra både øst og vest sørger for god offentlig kommunikasjon. Samtidig gir romslige parkeringsarealer plass for et stort antall både personbiler og andre kjøretøyer.

Hele året vil Bjorliheimen Hotell og Møtesenter representere en base hvor velsmakende mat og hjemmehygge vektlegges.

Attraksjoner

Ut fra denne basen er mulighetene mange for å utforske både den mektige fjellheimen og attraksjoner hvor m.a. Trollstigen, Trollveggen, Romsdalseggen, Geiranger, Atlanterhavsparken (Ålesund) og Atlanterhavsveien (Nordmøre) er passende dagsutflukter. I nærområdet er Reinheimen og Mardalsfossen, samt Sagelva Kultursenter svært attraktive turmål.

Vår og sommer

Som fjellsted har Bjorli (600 moh) en eksplosiv overgang fra vinter, til vår og sommer. Selv fra de laveste områdene forsvinner snøen først i mai. Reinheimen Nasjonalpark sitt vakre landskap blir dermed ekstra facinerende i denne perioden av året! I tillegg til årstidens spesielle fargesammensetning, tilfører snøsmeltingen bekker og elver en vannføring som forvandler dem fra anonymitet til hvite, buldrende «strek» i de bratte fjellsidene! - Både syn og hørsel berøres derfor sterkt i møte med vårens spesielle uttrykksett!

Sommeren er hele fjellheimen et eldorado for naturelskere. Fjellveier (uten bompenger) gir kjøremuligheter til over 1000 meters høyde, hvor også blinkende fjellvann og fiskemuligheter venter.

Gjenbruksbutikk

Bjorliheimen hotell er vert for en av  misjonssentralens gjenbruksbutikker. Gjenbruksbutikkens lokaler på Bjorliheimen er i den gamle kafeen og nede i sokkeletasje. Her vil du kunne finne alt fra pyntegjenstander til møbler og bøker. Gratis kaffe og noe å bite i vil du alltid finne i sofahjørnet i kafeen.

Overnatting

I tillegg til hotellets 130 sengeplasser, hører også hytter (m/dusj/klosett og kjøkkenkrok) samt et stort caravan-område. Mulighetene er mange!

Velkommen til Bjorli og Bjorliheimen – til berikende opphold i vår- og sommermånedene!

Gi din stemme til denne campingplassen i kåringen "Folkets favoritt-campingplass"

Klikk på symbolet for å gi campingplassen din stemme i kåringen "Folkets favoritt-campingplass". Stemmene telles opp 1.mai 2020.