Sandsletta Camping

  • © Sandsletta Camping
    © Sandsletta Camping
  • © Sandsletta Camping
    © Sandsletta Camping
Klassifisert til 3 stjerner av NHO Reiseliv

Campingplassfakta

Hytter/rorbuer: 
21
Leiligheter: 
1
Dropin for bobil, vogn eller telt: 
60
Sesongplasser: 
16
Utleie hytte/rorbu hele året
Utleie leiligheter/rom hele året
Utleie oppstillingsplass hele året
Utleie sesongplass hele året
Åpen: 
Helårsåpent
Høysesong: 
01.06-31.08
Fullserviceperiode: 
15.02-31.10

Kart

Kart-koordinater: 68.336700, 14.498900

Kontakt

Telefon: 
+47 90 91 52 30
Adresse: 
Midnattssolveien 993
Sted: 
8315 Laukvik

Kjede-tilhørighet

Norsk bobil og Caravan Club
Camping Key Europa
Del denne siden:

Velkommen til Sandsletta Camping

Sandsletta Camping var Lofotens første camping, og vår lange erfaring bidrar til at dere får et flott opphold i naturskjønne omgivelser!

Sandsletta Camping drives nå av Beate og Terje, søskenpar og 3.generasjon. Natur og beliggenhet gjør campingplassen til et yndet sted for utflukter på vannet, i fjellene, i bilturer til Vesterålen eller rundturer i Lofoten. Stedet har 22 hytter, fra de enklest utstyrte til de mer komfortable. I tillegg er det god plass til campingvogner, bobiler og telt. Stedet hadde 50 års jubileum i 2013, og har lange tradisjoner innen mat og service.

Betjeningen setter naturopplevelser, service og renhold høyt. Våre gjester fra lokalområdet, og fra steder langt ut i verden, skal føle seg velkommen og ivaretatt.

På Sandsletta Camping vil du finne aktiviteter for store og små. Fjellturer, ferskvannsfiske, sjøfiske, kayakturer og sykkelturer i nærområdet er populære aktiviteter. Guidede turer som fjellklatring, dykking, searafting, tur med lokale fiskebåter eller cruiseturer til Trollfjorden kan vi være behjelpelig med å booke.

Robåter, kanoer og tråbåt kan våre gjester benytte seg av under oppholdet. Dette er gratis og er en populær aktivitet for de fleste aldersgrupper.

Vi har minizoo med gårdsdyr; gås, høns og kaniner. Veldig populært blant barn og voksne.

Hvis du er glad i varme kan vi tilby sauna og badestamper nede ved fjorden. Dette kan bestilles eller leies privat, eller våre gjester kan felles benytte seg av dette tilbudet i sommersesongen.

Restaurant

På campingplassens lokale restaurant kan det nytes en letter lunsj, en enkel kopp kaffe, nybakt kake, eller en bedre middag.

Våre hytter

Vi har hytter for opp til 8 personer. Hyttene er klassifisert fra 2 til 4 stjerner. Alle hytter har kjøkkenutstyr, kjøleskap og kokeplater/komfyr. Dyner og puter ligger i de fleste hytter. Dersom behovet er tilstede har vi flere dyner og puter til gratis utlån.

Campingplassen

Oppstillingsplasser for bobiler og campingvogner har vi flere steder på campingplassen. Nede ved fjorden er det små "lommer" der hver enkelt bil/vogn står alene. Disse plassene er oppgruset og har mulighet for tilkobling til strøm. Oppstillingsplassene oppe på sletta, ved hyttene og resepsjonen, har også mulighet til tilkobling til strøm. I tillegg har de her valget mellom å stå på grus- eller på gressunderlag.
 
Teltplasser finner våre gjester i området ved resepsjonen/resturanten og like i nærheten av et felles servicehus der det er dusjer, toaletter, kjøkken og vaskerom.
Ingen plasser er nummererte, så her er det fritt valg av teltplass. Underlag: grus og gresslette.

Velkommen til Sandsletta Camping!

Gi din stemme til denne campingplassen i kåringen "Folkets favoritt-campingplass"

Klikk på symbolet for å gi campingplassen din stemme i kåringen "Folkets favoritt-campingplass". Stemmene telles opp 1.mai 2020.