Rognan Fjordcamp

  • © Rognan Fjordcamp
    © Rognan Fjordcamp

Bildegalleri

© Rognan Fjordcamp
© Rognan Fjordcamp
© Rognan Fjordcamp
© Rognan Fjordcamp
© Rognan Fjordcamp
© Rognan Fjordcamp
© Rognan Fjordcamp
© Rognan Fjordcamp
© Rognan Fjordcamp
© Rognan Fjordcamp
© Rognan Fjordcamp
© Rognan Fjordcamp
© Rognan Fjordcamp
© Rognan Fjordcamp
© Rognan Fjordcamp
© Rognan Fjordcamp
© Rognan Fjordcamp
© Rognan Fjordcamp
© Rognan Fjordcamp
© Rognan Fjordcamp
© Rognan Fjordcamp
© Rognan Fjordcamp
© Rognan Fjordcamp

Velkommen til Rognan Fjordcamp

Hoved-attraksjonen på Rognan Fjordcamp er fiske, båtutleie og andre aktiviteter som er knyttet til fjorden og fjellet. Det er gode fiskeplasser i nærheten av campingplassen både fra båt og land ( ca. 10 minutter). Det er gratis å fiske i fjorden. De mest vanlige fiskeartene er torsk, sei, hyse, kveite, sild og sjø-ørret.

Fjellet ligger 500 m fra oss i begge retninger, øst og vest. Herfra tar det 1-2 timer å gå og du får en fantastisk utsikt over fjorden, Rognan og litt av dalen sydover. Langs Saltdalselva finnes en flott sti som alle kan benytte seg av.

Fra kaia og flytebrygga vår er det lettvint med påstigning eller avstigning . Fiskefangsten kan du rense i sløyeboden på kaia. I resepsjonen er det mulighet for å få kart over fjorden og vi gir råd og opplysninger om hvor det senest er fanget mest fisk. Det er gratis å fryse ned fisken. Til utleie, 11 båter, ”alufish” ( 14-15 fot) som er gode sjøbåter og ”Rana Plast” som er gode robåter. Vi har 2 kanoer og noen sykler, også til utleie.

Historien vår

I begynnelsen av 1960-tallet, begynte Josefa Monsen, grunnleggeren av Rognan Fjordcamp, å leie ut rom i huset og fikk den første hytten på plass. Det tidligere gårdsbruket ble omgjort og deler av fjøsen/ låvebygningen ble til toaletter og vaskerom. Hennes væremåte og holdning til service var med på å skape den hjemlige atmosfæren som også i dag er en viktig del i Fjordcampens motto.

I 1986, ved en alder av 74 år, overlot hun driften av campingplassen til hennes yngste datter Hanna. Hanna fortsatte i Josefa's ånd, med å ønske nye gjester velkommen i den hjemlige atmosfæren.

Nytt service-bygg kom på plass i 1986 og hytter med dusj, wc og kabel-tv var kjærkommen til de med høyere krav til komfort.

Den hjemmekoselige atmosfæren på Rognan Fjordcamp fortsetter å tiltrekke folk fra mange forskjellige land. Hanna snakker godt engelsk, tysk, spansk og selvsagt blir svensk og dansk ofte snakket. Kanskje derfor, sammen med den fine beliggenheten ved fjorden, at så mange finner veien til Rognan Fjordcamp år etter år.

Sommerhytter

Sommerhyttene åpnes i første halvdel av mai måned. De kan anvendes til i slutten av august og kanskje litt lengre avhenging av temperaturen på høsten. Alle sommerhyttene er litt isolert og har elektrisk oppvarming med køysenger, De har enkel standard, uten utstyr for matlaging, bestikk , kopper og kar. Alle uten 2-mannshyttene har kjøleskap og kokeplate. Sommerhyttene er fra 10- til 17 m2. Alle disse er på et rom, på ei flate og med 1-2 trinn ned til der hvor bilene parkeres utenfor hytten.

Villa Sjøtun

Villaen ligger i rolige omgivelser, atskilt fra selve campingplassen. Det er ca.100 m til fjorden og ca. 500 m til Rognan handelssentrum. Villa Sjøtun er bygget på et plan, har høy standard med 240 m2 grunnflate. Den inneholder konferanse-/spise- og peisestue. Et stort moderne kjøkken er passert midt i villaen, mens det andre er i den andre enden . Her finnes utstyr for matlaging, dekketøy til 48 pers., i tillegg et kjølerom. Standard av-utstyr . Sitteplassene i konferansestuen kan variere, alt etter plassering og hva som foregår ,17- 35. Villa Sjøtun har en overnattingskapasitet på 17 personer. De fordeles på 6 rom med 3 forskjellige baderom, derav 1 boblebad.

Gi din stemme til denne campingplassen i kåringen "Folkets favoritt-campingplass"

Klikk på symbolet for å gi campingplassen din stemme i kåringen "Folkets favoritt-campingplass". Stemmene telles opp 1.mai 2017.

Campingkjeder vi er tilknyttet

Norsk bobil og Caravan Club
Camping Key Europa
Klassifisering NHO reiseliv: 
2 stjerne

Servicetilbud

Bobil
Campingvognplasser
Teltområde
Reservasjon av hytte/leilighet/rom er mulig
Tilgang til strøm
Hunder er velkommen
Hytter til utleie
Rom for funksjonshemmede
Familiebaderom
Utslagskum for tømming bærbart toalettsystem (Porta Potti)
Fasiliteter for bobiler
Bademuligheter, maks 5 km fra plassen
Slalåm
Turløyper
Egnet for fisking
Utleie av båter/kanoer
Vi snakker norsk
Vi snakker svensk
Vi snakker dansk
Vi snakker tysk
Vi snakker engelsk
Vi snakker spansk

Kontakt

Telefon: 
+47 75 69 00 88
Alternativt nummer: 
+47 48 15 47 95
Adresse: 
Sandbakkvegen 16
Sted: 
8250 Rognan

Åpningstider

Åpningstider: 
Helårsåpent
Periode: 
01/05-01/11
Høysesong: 
01.06-15.09
Fullserviceperiode: 
15.05-15.10

Tilbud gjennom året

Utleie hytte/rorbu hele året
Utleie leiligheter/rom hele året
Utleie oppstillingsplass kun sommer
Utleie sesongplass hele året