Offersøy Feriesenter

  • © Offersøy Feriesenter
    © Offersøy Feriesenter

Campingplassfakta

Hytter/rorbuer: 
10
Rom/motellrom: 
5
Dropin for bobil, vogn eller telt: 
45
Sesongplasser: 
15
Utleie hytte/rorbu hele året
Utleie leiligheter/rom hele året
Utleie oppstillingsplass kun sommer
Utleie sesongplass hele året
Åpen: 
Helårsåpent
Høysesong: 
01.04-31.08

Kart

Kart-koordinater: 68.309800, 15.641600

Kontakt

Telefon: 
+47 76 93 39 00
Adresse: 
Offersøy
Sted: 
8412 Vestbygd
E-post: 

Områdekart

Kjede-tilhørighet

Norsk bobil og Caravan Club
Del denne siden:

Offersøy Feriesenter

Om du har en ekte lofottorsk på kroken kommer du til å forstå "greia". Kanskje du skal sjekke ut det årlige "Kveithaillet"? Men du trenger ikke å forstå "greia" med havfisking for å stortrives på Offersøy Feriesenter! Hva med spekkhuggersafari? Eller ørnesafari? Eller dykking? Eller kanskje du rett og slett bare vil nyte Lofotens og Vesterålens natur?
Sjekk ut mulighetene og ta en titt på videoene, så skal du se at du plotter inn Offersøy Feriesenter på gps'en.

Offersøy - Navnet oser av spenning og historie. For 200 år siden var det et sydende handelssted og fiskevær, med ”væreier”, gård, drenger, budeie og kårfolk. Fra 1982 skiftet stedet karakter da Offersøy Feriesenter ble etablert og begynte å markedsføre Offersøy som et spennende feriested i helt spesielle, eksotiske maritime omgivelser, hvor familien og vennekretsen kan finne ro og fred, eller aktivitet og opplevelse.

Offersøy ligger på ”sydspissen” av Norges største øy, Hinnøya og midt i naturskjønne Vestbygda, hvor vi tilbyr overnatting i rom, hytter, rorbuer, sjøhus og campingplass. Her tilbyr vi også kafe, restaurant, bar og møteromsfasiliteter.

Egen marina med båtutleie. Vi har også sykkel, kano og kajakkutleie. Badstuhytte og grillhytte, egen utsettingsramp for båter og renshus/fryserom for fisk. Egen lekeplass for de minste. Meget familievennlig sted.

Aktiviteter og opplevelser

Havfiske og fiske i elver og fjellvann. Dykking. Fugletitting. Fine turmuligheter, både på fjellet og i skjærgården. Skjærgårdcruise. Bygdesightseeing, Skulpturlandskap Nordland, gårdsbesøk, m.m.

Vi kan legge opp og skreddersy opplegg etter dine ønsker - eller du kan bruke Offersøy som en base og lage dine egne, individuelle opplegg. Vi har også eget kurs & møtelokale.

Offersøy er meget velegnet for havfiske, kurs og møter, familietreff, sommerleirer, blåturer, klasseturer eller andre arrangementer for bedrifter, lag & forreninger, forsvaret, m.m. Alle rettigheter.

Elgsafari

Bli med på en spennende elgsafari på Offersøy i Lødingen Vestbygd. Dette er en 2-3 timers guidet elgsafari i tidsrommet januar - mars. 

Vår guide tar deg med til fots eller i vår minibuss for å se etter elg og reinsdyr.

Rorbuferie

Vi tilbyr 5 flotte, moderne og koselige rorbuer (60 m2), med 3 soverom/7 sengeplasser, stue, kjøkken og bad med dusj og WC. Solvendt kai-terrasse med utemøbler. Rorbuene er lyse og trivelige å bo i og godt utstyrt for ferieopphold. Utstyr: dekketøy, bestikk - kopper og kar til 7 personer, komfyr, kjøleskap, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, vannkoker, vaffeljern, peis, radio/TV, sofagruppe, spiseplass til 7 personer, dyner og puter i sengene. Sengetrekk/håndklær kan leies. I tilknytning til rorbuene finner du et lite lysthus med grillplass og ei vedfyrt badstuhytte. Flytebrygge og båtutleie er også nært rorbuene.

Hytter

Vi tilbyr 5 store og fine hytter (45 m2), med 2 soverom/5 sengeplasser, stue, kjøkken og bad med dusj og WC. Solvendt terrasse med utemøbler. Utstyr: dekketøy, bestikk, kopper og kar til 5 personer, komfyr, kjøleskap, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, vannkoker, vaffeljern, peis, radio/TV, sofagruppe, spiseplass til 6 personer i kjøkken. Dyner og puter i sengene. Sengetrekk/håndklær kan leies.

Rom

Vi tilbyr 5 rom med eget bad i hovedbygget. Rommene har 1 – 3 sengeplasser, med dyner og puter i sengene. Kan leies som hotellrom (ferdig oppredd og med frokost) eller campingrom (uten oppredde senger og frokost). I tilknytning finnes et felles oppholdsrom/stue med kjøkkenkrok, hvor man kan lage sin egen mat, hvis man ønsker det.

Camping

Vi tilbyr campingplass til ca 40 vogner/bobiler/telt. Ca 20 strømplasser. Det er egen sanitæravdeling med vannpost, dusjer, toaletter og vaskerom i hovedbygget. Vaskemaskin og tørketrommel til utleie.

Sjøhus

I 2. etasje i gammelbrygga, tilbyr vi 4 nostalgiske rom med 2 sengeplasser (og enkel standard), for sommerutleie. Det er historisk sus over gammelbrygga. I gamle dager (dvs. fram til midten av 1950-tallet), bodde handelsbetjenten og andre arbeidsfolk her, rett over postkontoret og den gamle landhandelen. Rommene er delvis oppusset, og har en atmosfære og sjarm som mange kystkulturinteresserte er blitt svært begeistra for.

Velkommen til Offersøy Feriesenter!

 

Video

Gi din stemme til denne campingplassen i kåringen "Folkets favoritt-campingplass"

Klikk på symbolet for å gi campingplassen din stemme i kåringen "Folkets favoritt-campingplass". Stemmene telles opp 1.mai 2020.