Moskenes Camping

  • © Moskenes Camping
    © Moskenes Camping
Klassifisert til 3 stjerner av NHO Reiseliv

Campingplassfakta

Hytter/rorbuer: 
3
Dropin for bobil, vogn eller telt: 
160
Utleie hytte/rorbu hele året
Utleie oppstillingsplass kun sommer
Utleie sesongplass kun vinter
Åpen: 
Helårsåpent
Høysesong: 
15.06-15.08
Fullserviceperiode: 
15.05-15.09

Kart

Kart-koordinater: 67.900181, 13.053119

Kontakt

Telefon: 
+47 99 48 94 05
Adresse: 
Moskenes
Sted: 
8392 Sørvågen

Områdekart

Kjede-tilhørighet

Norsk bobil og Caravan Club
Camping Key Europa
Del denne siden:

Moskenes Camping

Tenk å sette seg til rette og nyte synet av hele Lofotveggen. Kanskje er det blikkstille vann over Vestfjorden så sollyset danser i gjenskinnet... Da hadde Odd Børretzen kommet til å stått bak deg og sunget "Noen ganger er det ålright", og du hadde tenkt at nå, akkurat nå, er livet helt ålright. Det finnes mer å gjøre enn å sitte i en stol å nyte, men det tenker vi at du skal få sjekke ut selv - Ta en titt på Moskenes Camping, så kanskje du bestemmer deg for at dette er ett av de reisemålene du skal ha i år...

Moskenes camping ligger i naturskjønne omgivelser med utsikt over hele lofotveggen og vestfjorden. Campingplassen er eneste campingplass i Lofoten hvor du kan se hele Lofotveggen – et spektakulært og storslagent syn.

Lofotveggen er navnet på rekken med fjell som utgjør Lofoten, og som ser ut som en vegg når man ser de på avstand. Fra Moskenes Camping kan du blant annet se fjellet Vågakallen og det karakteristiske Ureberget.

Fra Moskenes Camping har du også en fantastisk utsikt over Vestfjorden, enten den speiler seg i det blikkstille sollyset, eller den raser i en kuling man en sjelden gang kan oppleve i løpet av sommeren. For mange er det å kunne observere hvalfangst på nært hold et fascinerende syn.

Overnatting

Moskenes Camping er først og fremst et rolig og flott sted for bobiler og campingvogner, men er også spesielt tilrettelagt for telt. Med nytt anlegg framstår campingen som moderne og kanskje Lofotens mest oppdaterte campingplass hva angår fasiliteter.

«Kafé Lofoten»

«Kafé Lofoten» er vår egen kafé, 150 meter fra campingplassens område. Her får du god mat til en rimelig penge. Vi serverer både tradisjonelle retter basert på lokal fisk, og mer typisk mat som du kan vente å finne på en kafé der reisende og lokalbefolkningen møtes.

«Pøsa pub» er en koselig liten pub som ligger på campingens område. Den er åpen hver dag i sesongen. Her får du servert enkle måltider og kalde forfriskninger. Puben har selvsagt alle rettigheter.

Aktiviteter

Med Moskenes Camping som utgangspunkt kan du oppleve Flakstad og Moskenes på nært hold. En rekke museer og aktiviteter gjør at du kan fylle hver eneste dag av oppholdet med sunne og interessante opplevelser:

Tørrfiskmuseumet på Å : Museet gir deg tørrfiskens historie gjennom utstillinger og filmframvisning. Du kan også få guiding på flere forskjellige språk.

Norsk Telemuseum: Hvorfor ble Lofoten så viktig for norsk og europeisk telehistorie? Finn ut hvordan den tyske keiseren, på begynnelsen av 1900-tallet, spilte en viktig rolle i utviklingen av en av Europas første trådløse telegrafer.

Dagmars Dukkemuseum: Hos Dagmar er det hundrevis av dokker fra alle tidsepoker. Store rom med med dokker, dokkeklær, dokkemøbler og annet tilbehør.

Velkommen til Moskenes Camping!

Video

Gi din stemme til denne campingplassen i kåringen "Folkets favoritt-campingplass"

Klikk på symbolet for å gi campingplassen din stemme i kåringen "Folkets favoritt-campingplass". Stemmene telles opp 1.mai 2020.