Camp Sjusjøen

Klassifisert til 3 stjerner av NHO Reiseliv

Campingplassfakta

Hytter/rorbuer: 
4
Leiligheter: 
5
Rom/motellrom: 
22
Dropin for bobil, vogn eller telt: 
12
Teltplasser: 
20
Sesongplasser: 
20
Utleie hytte/rorbu hele året
Utleie leiligheter/rom hele året
Utleie oppstillingsplass hele året
Utleie sesongplass hele året
Åpen: 
Helårsåpent

Kart

Kart-koordinater: 61.102489, 10.698881

Kontakt

Telefon: 
+ 47 62 35 93 30
Alternativt nummer: 
+47 40 40 53 54
Adresse: 
Sørmessenvegen 23
Sted: 
2610 Mesnali
E-post: 
Del denne siden:

Velkommen til Camp Sjusjøen

Velkommen til vår helårsdrevne og idylliske campingplass i flott natur i Mesnali, 15 km fra Lillehammer og 6 km til Sjusjøen. Her har vi hytter og plass til 32 vogner/bobiler med strøm. Det er også plass til både telt og vogner både for kortere og lengre opphold.

Hytter og rom for utleie

3 hytter med god standard, hyttene har fra 8 – 12 sengeplasser, 3 soverom. Det er stue og kjøkken. Kjøkkenet er fullt utstyrt med servise, kjeler etc. Det er dusj og wc med varmekabler. Hyttene har dyner og puter, men sengetøy må man ta med selv eller leie her. Vi har også to store bygg med rom for overnatting ca 75 meter fra campingplassen.

I resepsjonen har vi en liten kiosk, mulighet for kanoleie. Resepsjonen er betjent fra klokken 08.00 – 16.00 på ettermiddag og kveld/natterstid er det vakt på stedet. I nærheten av campingplassen (500 meter) finner du kirke, dagligvarebutikk, frisør, fotpleie med mer.

Servicebygg og fasiliteter

  • drikkevann
  • tømmested for toaletter i umiddelbar nærhet
  • vaskerom og tørkerom
  • toaletter og dusjer
  • biljard og bordtennisrom

Sommer

Ute finner du lekeutstyr for barn (husker, taubaner, hoppeslott, sandkasser etc). Vi har også egen fotballbane, volleyballbane, badminton, basket etc. Det er også en natursti som står oppe hele sommeren igjennom. Det er 6 km til Sjusjøen med sine flotte turløyper for både sykkel og ski, et vell av stier gjør fotturen spennende. 15 km til OL-byen Lillehammer med sine severdigheter, 25 km til Hunderfossen familiepark, Lilleputthammer og Hafjell. Sjusjøen-Skisenter med sin langrenns arena, alpinbakke og jibbepark ligger 3 km unna campingplassen.

Vinter

Lysløype rett ved campingplassen. Tilgang til skistall med smøreprofiler. Midt i birkebienrriket, i smørøyet for vintersport. 350 kilometer med verdens beste skiløyper. Lysløype på stedet. Løypenettet på Sjusjøen strekker seg helt ned til Mesnali. Vintercamping hos oss er populært. 32 strømuttak med 16A sikring. Vintercampingsesongen er fra 1. september til 1. mai. Du får både høst og vinter på fjellet! Vi har også ledig plasser for drop in både for vogn og bobil. Gi allikevel beskjed noen dager på forhånd så klargjør vi plass til deg. Brøyting inn til vogn er inkludert i sesongprisen.

Når det gjelder hytter og rom i vintersesongen er det stor etterspørsel så det kan lønne seg å planlegge vinterferien i tide. Vi har stabile snøforhold fra november til april.

Velkommen til Camp Sjusjøen!

Video

Gi din stemme til denne campingplassen i kåringen "Folkets favoritt-campingplass"

Klikk på symbolet for å gi campingplassen din stemme i kåringen "Folkets favoritt-campingplass". Stemmene telles opp 1.mai 2020.

Bildegalleri

Servicetilbud

Reservasjon av hytte/leilighet/rom er mulig
Reservasjon av oppstillingsplass er mulig
Reservasjon av teltplass er mulig
Hunder er velkommen
Hytter til utleie
Utslagskum for tømming bærbart toalettsystem (Porta Potti)
Mulighet for kjøp/bytte av norske propanflasker
Bademuligheter, maks 5 km fra plassen
Slalåm
Turløyper
Egnet for fisking
Utleie av båter/kanoer
Vi snakker norsk
Vi snakker engelsk

Nyheter fra nærområdet